Les entitats es reuneixen per a crear sinergies de col·laboració i enfortir el vincle

L’acte s’ha fet en el Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro

Aquesta tarda s’ha celebrat una reunió d’associació culturals i de dinamització lúdic-cultural i comunitàries.

Sota el títol ‘Ens reconnectem per a crear sinergies’, la trobada convocada per l’Ajuntament ha servit per posar sobre la taula diferents aspectes com possibilitat de crear sinergies entre el teixit associatiu, posar en comú interessos i necessitats, treballar estratègies per enfortir el món associatiu local, remarcar la feina de les entitats i associacions o comentar aspectes de funcionament i finançament d’aquestes.

També hi ha hagut les intervencions de la regidora de Dinamització Comunitària, Participació Ciutadana i Recursos Humans, Mònica Ríos, del regidor de Cultura i Ensenyament, Josep Amat, així tècnics i tècniques de les àrees que treballen de costat amb les entitats.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *