Apareix un misteriós monòlit a Sa Conca

Una acció que recorda molt a altres intervencions similars que han dut a terme grups d’artistes a diversos indrets emblemàtics del món

La Platja de Sa Conca de Castell-Platja d’Aro s’ha llevat, aquest matí, amb aquest monòlit al bell mig de la sorra, a l’altura de l’illa de roques que separa les dues petites badies. De moment, es desconeix qui ha estat l’autor o autors de l’acció. L’Associació Arocinema ha compartit la troballa a primera hora del matí a través de les xarxes socials, però els seus membres asseguren que l’acció no ha estat cosa seva.

El cos de l’estructura té forma de prisma triangular, la cara més alta fa uns 3 metres d’altura, es buida per dins, està feta d’acer inoxidable, l’han fixat a la sorra i l’escultura reflexa totes les zones de la platja.

A primer cop de vista, recorda les dutxes que s’instal·len a les platges del municipi durant la temporada de bany, però no ho és.

El monòlit de Utah, USA

Una acció que recorda molt al cas de pilar metàl·lic que va aparèixer el mes de novembre de l’any passat en els canyons vermells del sud-est de Utah, als Estats Units o el monòlit que apareixia a la pel·lícula ‘2001: Odisea del espacio’ de Stanley Kubrick de l’any 1968.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

5 Replies to “Apareix un misteriós monòlit a Sa Conca”

  1. Es extraño que nadie viera nada… Si fueron extraterrestres y se hizo por la noche alguien tendría que haber visto alguna luz o algo. El govern de la Generalitat no está diciendo toda la verdad.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.