Novetats discogràfiques setmana del 29 de març

Entrem a la primavera amb 68 nous temes. Novetats calentes que ja sonen al 102.7 de la FM. Aquí trobaràs un repàs a les més destacades.

Carola Ortiz estrena el videoclip d’una impactant versió d”El testament d’Amèlia’. La cançó és un avançament del disc ‘Pecata beata’ de la cantant i clarinetista de Terrassa. La cançó ‘El testament d’Amèlia‘ és una història terrible en una melodia bellíssima. Joia del cançoner català, l’han interpretat músics com Miquel Llobet (que en va fer l’arranjament canònic), Victoria de los Ángeles, Joan Manuel Serrat, Montserrat Figueras, Roger Mas, Magalí Sare, Gemma Humet i la Barcelona Gipsy BalKan Orchestra, entre molts d’altres.

Carola Ortiz · El Testament d’Amèlia

Aquí teniu l’últim avançament del nou disc ‘AVUI’ dels Cultrum, amb la col·laboració especial de Fetitxe 13!
Una cançó amb una energia especial, que ens posa la pell de gallina, i amb un videoclip ple de somriures, il·lusió i convenciment! El tema es diu ‘Ha nascut la primavera’ i sona així de be:

CULTRUM amb Fetitxe 13 – Ha nascut la primavera

La cantant madrilenya Rosario Flores presenta ‘La vida es otra cosa’, el seu nou single que compta amb la col·laboració de la malaguenya Vanesa Martín i ve acompanyat amb el següent videoclip. És el segon avanç del seu nou àlbum que es publicarà aquest abril via Universal Music Spain.

Rosario – La Vida Es Otra Cosa ft. Vanesa Martín

Buhos estrenen nou videoclip, amb la presència d’un conegut jugador del Barça. ‘Se acelera’ és un cant a les bones vibracions amb l’arribada de la primavera. El clip compta amb la col·laboració de l’actriu Laia Fontan i del capità del Barça de bàsquet, Pierre Oriola, que té un destacat paper.

Buhos – Se Acelera feat. Roger Bosch

Aquesta setmana ha estat plena d’emocions per Demi Lovato. La cantant ha presentat els dos primers episodis de l’documental ‘Dancing With The Devil’, un conjunt de xerrades en què parla en profunditat sobre la sobredosi que va patir al juliol de 2018. Ara també ha llançat una cançó sota el mateix títol on la punyent lletra reflecteix l’agonia que ha sentit l’artista en referència a les seves addiccions.

Demi Lovato – Dancing With The Devil

Lana Del Rey ha compartit el vídeo de «White Dress», la cançó que estrena el seu nou album ‘Chemtrails Over the Country Club’. El vídeo va ser dirigit per Constellation Jones i presenta a Del Rey patinant per una carretera oberta al desert. Un gran tema pels amants de l’estil de Lana Del Rey.

Lana Del Rey – White Dress

Aquest passat divendres, es publicava un altre tema de ‘McCartney III Imagined’, el treball on Paul McCartney comparteix col·laboracions. Aquesta la signa Beck, amb «Find my way”, que era el més comercial de l’àlbum, segons el mateix Paul. El músic de Los Angeles, ha deixat la veu de Paul per crear un nou tema musical.

Paul McCartney, Beck – Find My Way

I amb aquest tema posem el punt i final al repàs setmanal a les novetats més destacades. La setmana que ve, més! Cuidau-vos, amics! Prudència i seny!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.