45 imatges d’una Setmana Santa insòlita a Castell-Platja d’Aro

Aquest Dissabte Sant al matí hem recorregut els 3 nuclis

Milers de persones escullen cada any Castell-Platja d’Aro i S’Agaró per passar les seves vacances de Setmana Santa. Primers banyistes a les platges per jugar i prendre el sol, el Passeig Marítim molt concorregut amb persones fent esport i llargues passejades, terrasses plenes i relaxades converses, tota l’oferta d’allotjament i comercial oberta i saludant a la nova temporada turística, visites al patrimoni cultural i natural, actes religiosos propis de la Setmana Santa, una alta densitat de cotxes a les carreteres, aparcaments gratuïts i de pagament on escassegen les places, etcètera.

Però la Setmana Santa 2020, ens situa als antípodes del record que tenim d’altres Setmanes Santes.

Aquest Dissabte Sant, hem creuat el municipi de punta a punta, des de mig matí i fins al migdia. Les voreres pràcticament buides. Només algunes persones que portaven queviures i la majoria amb mascareta. També passejant els seus gossos. Aparcaments relativament plens davant les superfícies comercials i petites cues en alguns supermercats que dosifiquen l’entrada de clients per evitar un excés de compradors a l’interior. L’aparcament de la Masia Bas i de la Plaça d’Europa, buits. Presència policial en algun punt estratègic per a detectar desplaçaments no autoritzats. Moltes àrees residencials de temporada sense activitat i veïns que asseguren que s’han ocupat segones residències, malgrat que no està permès. Gavines i boira a les platges i el Passeig Marítim sense ni una ànima. Comerços essencials oberts. Mones de xocolata i brunyols que endolceixen alguns aparadors i sobretaules. Les Esglésies, tancades…

En termes generals, la Setmana Santa a Castell-Platja d’Aro, insòlita i confinada. Ens acompanyeu?

Variant durant la Setmana Santa
Coronavirus
Apartaments tancats
Setmana Santa
Coronavirus
Passeig marítim
Pandèmia

CASTELL D’ARO

S’AGARÓ

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

7 Replies to “45 imatges d’una Setmana Santa insòlita a Castell-Platja d’Aro”

  1. Mai havia vist Platja d’Aro així… És estrany, i perturbador, i quan veig el silenci i la solitud dels carrers, me n’adono de la dimensió del què ens està passant, perquè aquest fastigós virus ens ha aïllat, ha canviat el nostre món i la nostra vida per molt temps… I passarà, i el doblegarem quan tinguem medicació, però mentre, és trist, ens ha castigat!… Abraçada!

  2. Are ens adonem que estabem masa ben acostumats qu aviat ens quedem sense res. A partir d are tot sera ben diferen i trigarem a veure si arriba a ser com avans

  3. Venc de França almenys dos mesos a l’any a Platja d’Aro durant 42 anys. Vaig conèixer la meva dona allà. els meus 4 fills van ser batejats allà. les meves dues filles es van casar allà. És un xoc veure la ciutat sense vida. Espero poder tornar aquest estiu. però el dubte comença a envair-me. aquesta pandèmia és un desastre per a tots nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.