Novetats en el lleure familiar a Platja d’Aro i S’Agaró

En Xalarí també segueix amagat per a molts indrets emblemàtics dels 3 nuclis

Abans de Setmana Santa, ha entrat en funcionament el nou parc infantil del Carrer Agaró de S’Agaró. Un nou espai dedicat a l’oci familiar on els nens i nenes, de totes les edats, poden gronxar-se en diferents tipus d’instal·lacions, gaudir d’un circuit d’aventura, conduir un petit cotxe de fusta o enfilar-se per les cordes, mentre els adults els observen des dels diferents bancs que hi ha en el recinte que disposa d’una superfície tova per a absorbir l’impacte en cas de caiguda de les criatures.

D’altra banda, la zona de joc de la Plaça d’Europa de Platja d’Aro ha incorporat a la seva àmplia oferta d’oci i aventura un Gran Cub de la Pau. Els nens poden girar-lo i, en funció de la cara que surt, han de posar a la pràctica i compartir sis accions relacionades amb els valors de l’estimació, l’empatia, l’amistat o el lideratge.

Una oferta familiar que se suma a l’extensa xarxa de parcs infantils temàtics que hi ha en els tres nuclis del municipi, una part dels quals s’han renovat en els últims mesos, o les gimcanes ‘On és en Xalarí?’ de Platja d’Aro, S’Agaró i Castell d’Aro. Amb l’ajuda d’un plànol cal buscar la mascota de turisme familiar de la població, dibuixat en petites plaques instal·lades en punts molt emblemàtics de cada nucli de la vila.

A cada placa hi ha un codi numèric que cal anotar en el mateix planell que podem demanar a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro. Un cop completada la ruta i amb tots els codis correctament apuntats, cal retornar el mapa a l’Oficina de Turisme, on les famílies reben un obsequi amb en Xalarí com a protagonista. Els regals consisteixen en un joc de memòria, una capsa de colors o un peluix, segons el nivell de dificultat de la ruta i de la gimcana que es fa.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.