Concentració de comerciants en contra del tancament semipeatonal de l’Av. S’Agaró i Cavall Bernat

El govern recorda que hi ha hagut un procés participatiu per consensuar el model de tancament

Des de quarts de dues, la Plaça de l’Ajuntament, és l’escenari d’una concentració de comerciants que s’oposen en el tancament semipeatonal de les avingudes S’Agaró i Cavall Bernat i reclamen empatia per part del govern local.

Els comerciants han mostrat pacíficament i anb aplaudiments el seu descontentament amb la conversió parcial en zona de vianants d’aquests espais.

Més endavant volen convocar una manifestació per fer sentir les seves reivindicacions perquè, l’acte previst per avui, no ha rebut l’autorització pertinent i els comerciants s’exposaven a sancions econòmiques si mantenien el format de la manifestació.

Podeu recuperar aquí els motius que al·leguen el col·lectiu de comerciants que es mostra en contra del tancament parcial de les avingudes S’Agaró i Cavall Bernat i els motius del govern municipal que, fa uns dies, va emetre un comunicat explicant tot el procés que s’ha seguit per arribar al tancament i consensuar el model de mobilitat d’aquest estiu.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *