El triple de festa en la revetlla de Sant Joan

Un gran castell de focs, que omplirà el cel de tot el municipi de llum i color, donarà el tret de sortida a més de dues-centes activitats fins al setembre

Per primera vegada, el gran castell de focs de la revetlla de Sant Joan també es podrà gaudir a Castell d’Aro i S’Agaró. A les 23.30 h, des dels tres nuclis es llençarà un espectacle pirotècnic que durarà uns quinze minuts i servirà per amenitzar una de les nits més esperades de tot l’any i donar el tret de sortida a la temporada d’estiu.

Com és tradicional, els focs es podran seguir de la Platja Gran de Platja d’Aro i el material pirotècnic es dispararan a l’altura del Cavall Bernat. Com a novetat, el llançament també es durà a terme des del Parc de Sant Ramon de S’Agaró i l’Institut Ridaura de Castell d’Aro. D’aquesta manera, la màgia dels focs es podrà gaudir simultàniament en els nuclis. Enguany, tindran una durada més curta i s’han adoptat noves mesures per a garantir la seguretat de l’espectacle.

L’Ajuntament ha decidit fer arribar els focs en els tres nuclis per fer valdre els atractius i la personalitat de cadascuna de les viles, diversificar els punts de concentració i evitar aglomeracions.

Aquesta revetlla 2021 també coincideix amb la setmana de la reobertura de bona part de l’oci nocturn, que ha estat quinze mesos tancat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.