Novetats discogràfiques setmana del 21 de juny

Aquest dilluns 21 de juny han entrat 72 nous temes a Ràdio Platja d’Aro.

NOVETAT DESTACADA

Maroon 5 ha estrenat videoclip i ha llançat l’LP “Jordi”: qui és la persona que dona nom al seu nou àlbum?.

Quan Maroon 5 va llançar el single Memories, Adam Levine va explicar que la cançó estava dedicada a una persona molt especial: Jordi, qui ara també sabem és la responsable de donar-li el nom a el nou àlbum de la banda. Ara bé … qui és Jordi?

“La cançó és, primer de tot, per a tots. Però em volia assegurar de poder personalitzar-la i que també sigui sobre el nostre manager, ell va morir fa poc i encara és molt dur per a nosaltres, pel que és una mica complicat per a mi parlar d’això ara … L’estimàvem com a un germà. Necessitàvem fer aquesta cançó. En un món que és cada vegada més caòtic, boig i violent en moltes qüestions crec que en comptes de discutir per moltes coses és millor centrar-nos en aquelles que tenim en comú, i tots hem patit pèrdues. Aquesta és una cançó que parla de perdre a algú que estimes i celebrar-la també, per això crec que és important “, va explicar Adam Levine a l’octubre de 2019, quan Memories va començar a sonar amb força i la banda presentava el tema en el programa Live on the Howard Stern Show.
Jordan Feldstein, mànager de la banda, va morir sobtadament el 2017 a causa d’un tromboembolisme pulmonar. “Jordi”, com li deien, era a més un íntim amic de la infància d’Adam.

El llançament de Jordi venir acompanyat a més de la publicació de l’videoclip de la cançó ‘Lost’, que entre les seves particularitats compta amb l’aparició de Behati Prinsloo, esposa d’Adam, que interpreta la sirena d’el video.

ALTRES ENTRADES NOTABLES

James Arthur – September
AC DC – Witch’s Spell
Miguel Rios & The Black Betty trio – Hola Rios,hello
Becky Hill & David Guetta – Remember
The Killers & Bruce Springsteen – Dustland

Fins la setmana que ve amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.