Platja d’Aro acull la 2a edició del Moot d’Arbitratge Internacional de Futbol

Fins dissabte, i per segon any consecutiu, Platja d’Aro torna a ser la seu del Moot d’Arbitratge Internacional de Futbol (IFAM), després de l’èxit de la primera edició.

L’International Football Arbitration Moot és una competició de mooting (de debat i discussió) per equips, que va néixer l’any 2023 com el primer i únic del món que se centra específicament en la llei del futbol.

La trobada platjarenca acull a professionals que representen a més de vint països i estan vinculats a clubs de renom i les millors lligues del món: FC Barcelona, ​​Real Madrid, Man City, Girona, La Liga, Premier League, FIFA i altres. Els participants ensenyen o han estudiat a universitats de prestigi com Harvard (EUA), Bocconi (Itàlia) i Esade (Espanya, Catalunya).

IFAM destaca per ser una iniciativa única en l’àmbit del futbol, ​​reunint a professionals líders de l’esport de tot el món per orientar a joves estudiants i compartir idees sobre diversos temes relacionats amb el futbol, explorant les dinàmiques actuals i futures del futbol. El dret del futbol és una àrea del dret apassionant que evoluciona ràpidament, i que els estudiants poques vegades es troben durant els seus estudis universitaris.

L’IFAM ofereix en els i les participants una oportunitat única per explorar i participar en un concurs que està dissenyat per oferir als competidors una experiència integral i global d’arbitratge i disputes internacionals de futbol.

Els assistents, de més de cinquanta nacions, tenen una atapeïda agenda que inclou una cerimònia inaugural (que s’ha fet aquest dijous al migdia), els debats i discussions, o com activitat troncal, la Conferència IFAM que es portarà a terme dissabte a la tarda, on els assistents interactuen amb experts i figures destacades del futbol (advocats, reguladors, agents…), participen en debats i discussions, i obtenen idees valuoses sobre l’evolució del panorama futbolístic. La Conferència IFAM 2024 abordarà una varietat de temes fascinants, posant llum sobre problemes i tendències actuals en el futbol.

Des de l’organització subratllen que “és un esdeveniment imprescindible per a qualsevol persona apassionada en comprendre les complexitats i el desenvolupament d’aquest esport en el futur’.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.