Ajuntament i Generalitat firmen el conveni per construir la nova Escola Fanals d’Aro

El conseller d’Educació Josep Bargalló s’ha desplaçat fins a Platja d’Aro per firmar el conveni i visitar els terrenys en el sector nord del barri de Fanals a la Urbanització Dalmau.

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, aquest migdia, ha estat rebut per les autoritats locals a la Casa de la Vila, on l’alcalde, Maurici Jiménez, acompanyat de diversos regidors i regidores, i el conseller han firmat el conveni de cofinançament i construcció de la nova escola Fanals d’Aro.

De la Sala d’Actes del consistori, la comitiva institucional s’ha desplaçat fins als terrenys on s’edificarà el nou edifici, llargament esperat i reivindicat per la comunitat educativa perquè des de la seva posada en funcionament, el curs 2008-2009, l’Escola Fanals d’Aro està situada en un grup de mòduls en el paratge Els Estanys de Platja d’Aro.

Amb l’objectiu d’accelerar la construcció del nou edifici, l’Ajuntament va proposar a la Generalitat el cofinançament de la seva construcció, tal com havia fet amb la construcció de la nova Escola Vall d’Aro.

El mes de novembre de l’any 2018, el consistori va aprovar la cessió de l’ús dels terrenys al govern català per a la construcció de la nova escola en una parcel·la de 10.036,83 m² que limita amb els carrers Ginesta, Arboç i un parell de zones verdes. I el pressupost de la Generalitat de Catalunya d’aquest 2020 contempla una partida d’1.742.000 euros per la construcció del centre. La inversió es divideix en tres anualitats. L’Ajuntament assumirà el 50% del cost total de l’obra.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.