Bestia Negre

Nou programa Rock&Wine, avui presentant el vi del celler Oliveda La Bestia Negre.

Aqui podeu escoltar el programa número 2 emés el dimecres 7 d’octubre.

Vi : La Bestia Negra – 80% Garnatxa, 20% Cabernet Sauvignon – 7,50€

Celler Oliveda ( Capmany ) D.O Empordà

Cançó : Back in Black de AC/DC ( Hard Rock )

Aquesta setmana ens tornem a quedar a la terra, a la Denominació d’origen Empordà, amb un celler que té com enòleg al Carles Tauler Bona, de Can Bona de Platja d’Aro, germà de l’Olga i de l’Adrià, un enginyer tècnic industrial i enòleg de carrera, professió i sobretot  passió  pel món del vi i per la seva feina. El Carles, després d’estar en altres llocs fen vins, des del 2006 es troba al capdavant del Celler Oliveda, un dels grups més importants  que tenim a l’Empordà

El Celler Oliveda,està  situat a Capmany, a la Serra de l’Albera, les seves vinyes temperades per la brisa marina procedent de la proximitat del mar  i tocades per la tramuntana, donen una qualitat excel·lent als seus vins. Tres generacions de viticultors, una història emocionant d’un celler de guerra i postguerra, un celler de valents, que es va crear per donar esperança de vida i prosperitat amb una zona allunyada de les grans ciutats, i que ha continuat creixent , i innovant amb el pas del temps per consolidar-se al mercat com una marca amb identitat pròpia.

Avui maridem  LA BESTIA NEGRA, un vi que explica moltes coses al tastar-lo, negre de cor i ànima, salvatge com la terra que el veu néixer, plena de fauna i flora espontània, amb un nas molt afruitat, amb un taní arrodoní, i un pas per boca molt càlid i potent , el seu postgust és molt interessant, i no defrauda en absolut a qui el pren, 14º de poderio, intens com la cançó que  he volgut maridar ,una cançó un pèl salvatge, molt potent i com diu la seva lletra, un paquet d’energia.

Ara que ja comença la fresqueta, és un vi perfecte per maridar amb una escudella amb carn d’olla o aquests canelons de l’àvia que tan ens agraden, un vi que qualitat-preu està en perfecte equilibri, i que no és difícil de trobar.

Cada setmana podeu escoltar el maridatge d’un bon vi amb un gran tema del rock. Els dimecres a les 12 del migdia a Ràdio Platja d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.