Novetats discogràfiques setmana del 12 d’octubre.

70 nous temes han arribat aquesta setmana a la nostre discoteca. Aquests son els temes més rellevants.

Català

En català tenim novetats com el darrer treball de Les Montses. La banda del Baix Llobregat presenta el clip de ‘Fletxa de foc’, enregistrat en directe al Poble Espanyol el passat 10 de juliol.

Les Montses -Fletxa de foc

a altre de les novetats en català és el més nou de Pemi Rovirosa, que va descobrint les peces que configuraran el seu primer treball en solitari. A l’estiu vam estrenar “Gent com tu”, un homenatge a la gent gran, i avui Rovirosa ens mostra ‘Sempre’, una peça dedicada a la seva filla.

Pemi Rovirosa – Sempre

Mercat hispà

Les novetats en castellà venen liderades aquesta setmana per la col·laboració entre Mago de Oz i Vicky Larraz en un senzill anomenat ‘Tal Vez Será’ i sona així de be.

VICKY LARRAZ & OLE’STAR feat MAGO DE OZ- TAL VEZ SERÁ

El compositor Pedro Guerra dedica la seva cançó ‘Alzheimer’ a malalts i persones que cuiden de pacients amb aquesta cruel enfermetat.

Pedro Guerra – Alzheimer

Internacional

El panorama anglosaxó ens porta importants novetats. Com el més nou de Lady Gaga. Lady Gaga continua alimentant el món de Chromatica. Desprès de Stupid Love y Rain On Me, la diva pop ha llançat el videoclip de ‘911’.

Lady Gaga – 911

No teníem notícies musicals de Sinead O’Connor des de 2016, i ara torna a l’actualitat al presentar un nou single, una versió de ‘Trouble Of The World’, un tema góspel originari del cantant Mahalia Jackson, de Nova Orleans. Aquest tema formarà part del repertori de Tribute To Blind Willie Johnson, un disc recopilatori en el que també participarà altres artistes com Tom Waits. El tema està destinat a recaptar fons a favor del moviment Black Lives Matter.

Sinead O’Connor – “Trouble of the World”

Miles Cyrus, AC/DC o Roxette també han tret nous temes que ja podeu escoltar al 102.7 de la FM com la resta de 70 novetats de la setmana. Si voleu estar al dia de la música, seguiu-nos. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.