Les obres de sanejament arriben a les Avingudes Castell d’Aro, S’Agaró i Fenals de Platja d’Aro

Les obres afectaran diferents zones fins a l’estiu vinent amb una aturada dels treballs per Nadal i Carnaval

Amb l’estiu superat, al setembre es van reactivar les obres de sanejament del nucli de Platja d’Aro per evitar inundacions i canalitzar les aigües fins a la riera del Cavall Bernat.

Durant el mes de setembre, els treballs van afectar l’Avinguda de Fenals. Actualment, es concentren a l’Avinguda de Castell d’Aro, entre Av. Fenals i el carrer Migdia.

Els treballs durant el setembre a l’Avinguda Fenals

Segons el calendari previst, a finals d’octubre, durant tot el novembre i primer dies de desembre, les obres es traslladaran a l’Avinguda s’Agaró, en el tram que comprenen el carrer Església i l’Avinguda Castell d’Aro. Durant la campanya comercial de Nadal i les Festes, les obres romandran aturades, encara que del 13 al 19 de desembre, es començarà a treballar novament a l’Avinguda Castell d’Aro, però en el tram que va del carrer Puig s’Agoita fins al carrer Joan Maragall.

Després de Nadal, les obres continuaran fins a finals de febrer entre el carrer Puig s’Agoita i el carrer Joan Maragall, amb una petita aturada durant la setmana de Carnaval.

La cinquena fase del pla d’obres abastarà, durant el mes de març i bona part de l’abril, el tram que uneix el carrer Vicens Bou i el carrer Puig s’Agoita.

L’Avinguda Castell d’Aro amb restriccions de circulació per les obres

L’última fase s’executarà, segons el calendari previst, entre el carrer Migdia i el carrer Vicens Bou, també a l’Avinguda Castell d’Aro. Es prolongarà de finals d’abril fins a les portes de l’estiu.

Durant les sis fases del projecte, hi haurà afectacions en la circulació de les zones d’actuació. Bona part dels talls es produiran a l’Avinguda de Castell d’Aro.

L’objectiu de tot el projecte és crear un sistema de canalització de gran capacitat que eviti les històriques inundacions que pateix el nucli i canalitzar totes les aigües plujanes fins a la riera del Cavall Bernat perquè desemboquin al mar, tal com ens ha explicat, Jordi Johé Vall-llovera, cap de Servei Responsable de Contractes Girona Nord FFC Aqualia, que té la concessió del servei.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *