Les obres de sanejament arriben a les Avingudes Castell d’Aro, S’Agaró i Fenals de Platja d’Aro

Les obres afectaran diferents zones fins a l’estiu vinent amb una aturada dels treballs per Nadal i Carnaval

Amb l’estiu superat, al setembre es van reactivar les obres de sanejament del nucli de Platja d’Aro per evitar inundacions i canalitzar les aigües fins a la riera del Cavall Bernat.

Durant el mes de setembre, els treballs van afectar l’Avinguda de Fenals. Actualment, es concentren a l’Avinguda de Castell d’Aro, entre Av. Fenals i el carrer Migdia.

Els treballs durant el setembre a l’Avinguda Fenals

Segons el calendari previst, a finals d’octubre, durant tot el novembre i primer dies de desembre, les obres es traslladaran a l’Avinguda s’Agaró, en el tram que comprenen el carrer Església i l’Avinguda Castell d’Aro. Durant la campanya comercial de Nadal i les Festes, les obres romandran aturades, encara que del 13 al 19 de desembre, es començarà a treballar novament a l’Avinguda Castell d’Aro, però en el tram que va del carrer Puig s’Agoita fins al carrer Joan Maragall.

Després de Nadal, les obres continuaran fins a finals de febrer entre el carrer Puig s’Agoita i el carrer Joan Maragall, amb una petita aturada durant la setmana de Carnaval.

La cinquena fase del pla d’obres abastarà, durant el mes de març i bona part de l’abril, el tram que uneix el carrer Vicens Bou i el carrer Puig s’Agoita.

L’Avinguda Castell d’Aro amb restriccions de circulació per les obres

L’última fase s’executarà, segons el calendari previst, entre el carrer Migdia i el carrer Vicens Bou, també a l’Avinguda Castell d’Aro. Es prolongarà de finals d’abril fins a les portes de l’estiu.

Durant les sis fases del projecte, hi haurà afectacions en la circulació de les zones d’actuació. Bona part dels talls es produiran a l’Avinguda de Castell d’Aro.

L’objectiu de tot el projecte és crear un sistema de canalització de gran capacitat que eviti les històriques inundacions que pateix el nucli i canalitzar totes les aigües plujanes fins a la riera del Cavall Bernat perquè desemboquin al mar, tal com ens ha explicat, Jordi Johé Vall-llovera, cap de Servei Responsable de Contractes Girona Nord FFC Aqualia, que té la concessió del servei.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.