Castell-Platja d’Aro en el Festival ‘SomCultura’ del mes de novembre

Durant el mes de novembre s’han programat una setantena de propostes a la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Avui s’ha presentat la cinquena edició del Festival de les Experiències Culturals Costa Brava i Pirineu de Girona ‘Som Cultura’.

Durant el mes de novembre, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona celebrarà la campanya promocional ‘Som Cultura’ amb una setantena de propostes arreu de la demarcació. A causa de la pandèmia, aquesta edició combinarà les activitats presencials amb les virtuals.

A la Vall d’Aro s’han previst un parell d’activitats. El dissabte, 7 de novembre, a Platja d’Aro, es farà una visita guiada escultòrica en el Parc dels Estanys, dins l’apartat ‘Descobrir el patrimoni’. Començarà a les quatre de la tarda i l’activitat s’allargarà una hora i mitja. El preu de la visita serà de 2,5 euros i les reserves s’han de fer a través de l’Oficina de Turisme, mitjançant el correu electrònic visitesguiades@platjadaro.com.

El mateix cap de setmana, el diumenge, 8 de novembre, a Santa Cristina d’Aro, han organitzat una trobada per explorar la infantesa de l’escriptora, Mercè Rodoreda, a través de la seva relació amb l’avi, Pere Gurguí. La visita guiada permetrà descobrir boscos i jardins per trobar-hi la petita Rodoreda i els seus textos més íntims.

Les activitats presencials aplicaran un conjunt de mesures de seguretat, com la limitació de l’aforament o l’ús de mascareta i gel desinfectant, per assegurar la salut de participants i organitzadors del Som Cultura.

Teniu més informació sobre la campanya aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.