Castell-Platja d’Aro manté la senyera, la bandera espanyola i la bandera europea a la façana de l’Ajuntament després de la declaració de la Independència i l’activació de l’article 155 de la Constitució Espanyola

Altres municipis de la rodalia i catalans han retirat la bandera espanyola

Després que el Parlament de Catalunya declarés la independència alguns ajuntaments van decidir despenjar de la façana la bandera espanyola. A Castell-Platja d’Aro, aquest dissabte al matí, continuen onejant la senyera, la bandera espanyola i la bandera europea.

IMG_5677_opt
La façana de la Casa de la Vila aquest dissabte al matí

D’altra banda, ahir a la tarda i vespre, alguns ciutadans van sortir al carrer per celebrar la proclamació de la República catalana. A Sant Feliu de Guíxols desenes de persones es van concentrar a la Plaça del Mercat.

IMG_5687_opt
Sant Feliu de Guíxols ahir al vespre. Imatge de RSF.

En paral.lel, el govern espanyol ja ha activat l’article 155 de la Constitució Espanyola.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *