Arriben les celebracions de Tots Sants amb el Nadal traient el nas al cor de Platja d’Aro

Ja s’ha començat a instal.lar la decoració nadalenca a diferents avingudes i a altres municipis de la rodalia

Els panellets, les castanyes i els moniatos seran els protagonistes de les celebracions familiars i populars d’aquesta setmana alhora que activaran el compte enrere cap a les festes nadalenques. A la Pastisseria-Forn de Pa ‘La Formentera’ de Platja d’Aro i ‘La Ibicenca‘ de S’Agaró ens ha explicat que els panellets més demanats continuen essent els de pinyons i cafè.

També hi ha clients que decideixen endur-se una barreja de gustos clàssics i més innovadors (elaboren fins a 16 gustos diferents) com són de maduixa, yema, coco, avellana, codony, un massapà amb forma de castanya i moniatos al forn ensucrats. El preu dels panellets es manté respecte a l’any passat i el més car, pel cost de la matèria primera, és el panellet de pinyó.

IMG_5671_opt

Tradicions de Tots Sants amb aires de Nadal

Durant la setmana passada, un equip d’operaris de l’empresa que gestiona el manteniment de l’enllumenat públic, van començar a instal.lar els llums de Nadal a l’Avinguda del Cavall Bernat, Avinguda de S’Agaró i Avinguda de Castell d’Aro, tres de les avingudes més importants de Platja d’Aro.

La instal.lació de les llums comporta petites restriccions de trànsit en els trams on treballen els operaris i se senyalitzen els recorreguts alternatius per minimitzar les molèsties als conductors.

IMG_5647_opt
L’Avinguda del Cavall Bernat

Durant les pròximes setmanes l’ambient de Nadal s’estendrà a la resta d’avingudes i espais de Platja d’Aro, Castell d’Aro i S’Agaró a l’espera que arribi el dissabte, 2 de desembre, quan es donarà el tret de sortida oficial a la campanya de Nadal amb la tradicional encesa dels llums a la població i la posada en marxa de diverses accions de promoció i dinamització del sector comercial.

IMG_5639_opt
L’Avinguda Castell d’Aro

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.