Més del 90% dels estudiants de l’IES Ridaura de Castell d’Aro, cridats a la doble jornada de vaga, secunden la mobilització estudiantil per mostrar el seu rebuig a l’aplicació de l’article 155

La gran majoria d’estudiants de 3r, 4t i Batxillerat no fan classe avui ni ahir

A l’IES Ridaura de Castell d’Aro estan convocats a fer vaga uns 300 estudiants. Els alumnes de Batxillerat només tenen un dia de vaga mentre que els alumnes de 3r i 4t estan cridats a fer-ne un parell (ahir i avui). La gran majoria s’han sumat a la convocatòria del SEPC (Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans) per mostrar el seu rebuig a l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola. Els estudiants que segueixen la vaga han hagut d’acreditar que tenen l’autorització dels seus pares o tutors legals.

El Decret de Drets i Deures dels Alumnes d’Ensenyament Secundari no permet fer vaga als alumnes de 1r i 2n d’ESO, uns 200 alumnes al centre castellarenc, que imparteixen classe amb normalitat. El professorat tampoc està cridat a la mobilització i ha acudit al seu lloc de feina amb normalitat.

El 28 de setembre, gairebé el 100% dels estudiants de 3r, 4t i Batxillerat també van secundar una vaga en defensa del referèndum de l’1-O.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.