Novetats musicals setmana del 4 de juliol

Aquest dilluns 4 de juliol de 2022 han entrat 71 novetats a la nostre discoteca. Com cada dilluns et presentem les més rellevants.

NOVETAT DESTACADA

Meghan Trainor estrena el video clip del nou single ‘Bad For Me’ amb Teddy Swims.
Bones notícies pels fans de Meghan Trainor. El darrer senzill de l’estrella es va presentar a les xarxes socials el dimarts (21 de juny) per revelar la cançó que sortiria el dia de Sant Joan. Va compartir la notícia juntament amb la portada, que presenta els col·laboradors musicals amb vestits verds molt bufons, asseguts entre un paisatge floral al capvespre.

És evidentment obvi que el destinatari de la cançó “Bad for Me” de Meghan Trainor és un ésser estimat que la vocalista ha considerat tòxic. La part de Teddy Swims en particular sembla com si aquesta persona pogués ser un antic amant, però segons l’explicació de Meghan, aquesta cançó no es va inspirar en cap romanç.

Trainor va llançar el seu darrer àlbum, Treat Myself, el gener de 2020. “He escoltat opinions estranyes de tothom [sobre com hauria de ser l’àlbum], així que vaig seguir escrivint les millors cançons que vaig poder”, va dir a Billboard de l’àlbum. “Cada vegada que aconseguia un nou pas en el meu món de la composició de cançons, el meu cervell em deia: ‘Uh-oh, la resta de l’àlbum ha de ser igual de bo’. I finalment vaig arribar a un lloc on el meu segell i jo estàvem com: “D’acord, no puc superar aquestes cançons”.

“Volia el respecte dels altres músics, no m’importava si la ràdio ho reproduïa o no”, va dir sobre temes com “Wave”.

Us deixem amb aquesta meravella anomenada ‘Bad For Me’.

ALTRES NOVETATS ARRIBADES AVUI

Taylor Swift – Carolina
Chayanne – Te amo y punto
Elvis Presley & Mark Ronson – Can’t help falling in love
Ozzy Osbourne feat Jeff Beck – Patient Number 9
Tiesto & Charli XCX – Hot in it
Julian Lennon – Save Me
Gorillaz feat. Thundercat – Cracker Island
Miki Nuñez Feat Mariona Escoda – Llums de mitjanit
La Coixinera – Com voste digui senyor
Arc de Triomf – La meva gent

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Aquest resum es pren un descans estival. Tornarem al setembre, però la música segueix arribant cada dilluns durant tot l’estiu! Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.