L’església del Pla de Sant Pol nou espai d’ús social a partir de la tardor

L’Ajuntament i les entitats de S’Agaró ja han visitat l’espai per definir-ne els futurs usos

La voluntat del consistori és que el nou espai social de S’Agaró comenci a funcionar a finals d’any perquè després de l’estiu s’han de fer algunes millores a l’interior del temple, s’han de retirar els elements religiosos i s’ha d’acabar de definir la seva gestió.

La setmana passada, representants d’entitats de comerciants i veïnals de S’Agaró ja van tenir l’oportunitat de visitar l’espai amb l’acompanyament del batlle. Les entitats van mostrar la seva satisfacció perquè el nucli de S’Agaró està mancat d’aquest tipus de locals.

La cessió del temple a la població és fruit del conveni que han firmat entre el Bisbat de Girona i l’Ajuntament perquè s’hi pugui organitzar activitats culturals, veïnals i socials. Per ara, la cessió és per un any, i el conveni preveu que l’Ajuntament es farà càrrec de totes les despeses corrents i ordinàries així com de gestió, conservació i manteniment de l’interior i exterior.

L’acord també preveu la possibilitat de prorrogar anualment la cessió i la voluntat que, d’aquí a un any, l’Ajuntament compri el local i passi a ser de propietat municipal.

L’església del Pla de Sant Pol actualment es troba desafectada i fa un parell d’anys que no s’hi celebren activitats de culte. L’espai és de planta baixa i té una superfície de 121 m².

L’Ajuntament ha decidit negociar la cessió temporal i adquisició definitiva del temple l’any 2021 perquè l’edifici de Ca La Generosa, de propietat municipal, ja té altres usos.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “L’església del Pla de Sant Pol nou espai d’ús social a partir de la tardor”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.