Novetats discogràfiques setmana del 10 d’agost

61 nous temes ja sonen al 102.7 aquesta setmana.

Català

Aquesta setmana hem rebut el darrer treball del grup mallorquí Anegats. ‘Sirena‘ és el senzill avançament del novè àlbum que Anegats prepara per a finals d’any. Una cançó bilingüe de ritme llatí (txa-txa-txa), que compta amb la col·laboració de Nailé Sosa (veu i cors), Pep Garau (trompeta) i Pep Lluís Garcia (percussions).

Anegats – Sirena

Mercat hispà

Les novetats en castellà venen limitades a un re-fregit del tema ‘Amor Amé’ de David Bisbal en una nova versió anomenada Summer Mix, i que incorpora video-clip propi.

David Bisbal – Amor Amé

Mercat internacional

Saltem a les novetats d’arreu del món. Taylor Swift segueix presentant novetats. La cançó, anomenada ‘Betty’, porta el nom de la tercera filla dels seus amics Ryan Reynolds i Blake Lively, i sona d’aquesta manera;

Taylor Swift – betty

A$AP Ferg està preparant-se per donar molt de què parlar els propers mesos. Si fa uns dies podíem comprovar com havia convençut a Marilyn Manson per crear música conjunta, ara és torn de tornar a compartir protagonisme amb artistes afins com Nicki Minaj i MadeinTYO.

Aquest avançament del més que esperat projecte ‘Floor Seats 2’ té com a títol ‘Move Ja Hips’ i compta amb producció musical a càrrec de Frankie P.

A$AP Ferg – Move Ya Hips feat. Nicki Minaj & MadeinTYO

I això és tot amics. La industria discogràfica redueix aquestes setmanes el ritme i nosaltres també. Tornem a mitjans de setembre amb les nostres revisions musicals. La música segueix arribant cada setmana al 102.7. No et perdis cap novetat! Bon estiu!!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.