Aquest dimarts ha reobert el Consultori Local de Castell d’Aro

Durant els últims mesos ha estat tancat a causa de la pandèmia

El Servei Català de la Salut ha decidit reobrir, a partir d’aquesta setmana, el Consultori Local de Castell d’Aro. L’Ajuntament li havia fet arribar la petició de reobertura a principi de juliol.

El centre mèdic prestarà servei els dimarts i dimecres al matí per a realitzar el control de crònics i patologies agudes no sospitoses de Covid-19, previ al cribratge telefònic i demanant cita amb antelació, segons expliquen des del Servei Català de la Salut.

Des del Servei Català de la Salut han explicat a l’Ajuntament que la impossibilitat de sectorització fa que no sigui possible recuperar les visites pediàtriques en el consultori castellarenc i el pediatre assignat a Castell d’Aro continuarà realitzant-les a Santa Cristina d’Aro.

Des de la mateixa entitat del departament de Salut confien que més endavant, si la situació sanitària ho permet, es pugui ampliar el nombre de dies d’atenció mèdica i agraeixen l’esforç i generositat dels professionals per donar resposta a la demanda ciutadana a Castell d’Aro i Platja d’Aro a la vegada. Des de l’Ajuntament també se sumen a l’agraïment cap als professionals i al Servei Català de la Salut per la recuperació parcial del servei.

Tancat des de la primavera per la pandèmia

El Consultori Local de Castell d’Aro ha estat tancat des de la primavera a causa de la situació derivada per la Covid-19 i la necessitat de reorganitzar el sistema mèdic per aconseguir una optimització de l’assistència, dels recursos i dels professionals. I que la reobertura dels centres on s’ha suspès l’activitat, està vinculada a l’evolució de la pandèmia.

Abans de la pandèmia, el Consultori Local de Castell d’Aro de dilluns a divendres, de les vuit del matí a la una del migdia.

Resposta del Servei Català de la Salut a la demanda de l’Ajuntament

Sobre la petició de l’Ajuntament de mantenir obert el CAP de Platja d’Aro, tot l’any durant 24 hores cada dia, el gerent de la Regió Sanitària de Girona, Miguel Carreras, recorda que el Pla Nacional d’Urgències de Catalunya, preveu que l’atenció continuada i urgent en horari nocturn en el municipi fora de l’estiu són ateses, des de les vuit del vespre fins a les vuit del matí, en el CAP de Sant Feliu de Guíxols.

També destaca que durant l’estiu, el CAP de Platja d’Aro ja disposa d’atenció continuada i urgent durant les 24 hores del dia.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.