ONCE estrena a Platja d’Aro el seu nou model de quiosc

Són més accessibles, ecològics i propers al públic, segons han explicat des de l’organització

L’ONCE ha presentat avui a l’avinguda S’Agaró de Platja d’Aro el seu nou model de quiosc que és més accessible per a tots els agents venedors amb discapacitat, més ecològic per la tipologia dels materials de construcció que s’han emprat i els seus consums i perquè facilita la comunicació amb el públic.

La idea és que es vagin implantant progressivament a tot Catalunya després d’estrenar-los aquest estiu a Platja d’Aro.

A la presentació hi ha assistit l’alcalde, Maurici Jiménez; Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; Francisco Rodríguez, director de l’ONCE a Girona i el venedor dels productes de joc de l’Organització, Ángel de la Peña.

L’ONCE ha destacat la col·laboració i el treball de l’Ajuntament de Platja d’Aro per fer possible la integració i posada en marxa d’aquest nou model de quiosc a la població.

Amb els nous quioscs, l’ONCE canvia la imatge d’aquesta porta d’accés a un món d’inclusió social, que millora les condicions laborals dels agents venedors de l’ONCE.

El nou disseny compleix amb els requisits d’accessibilitat universal per a la persona que exerceix la venda i també per als compradors. L’exposició dels productes de joc, amb més superfície de vidre, és més clara i organitzada per ajudar al client en la seva elecció.

Per a les persones cegues usuàries de gos guia, el nou quiosc compta amb un espai perquè el gos estigui estirat a terra, còmodament, mentre el seu amo treballa. I per als que utilitzen cadira de rodes, el model disposa d’una rampa fixa d’accés a l’interior del quiosc, a més que totes les zones d’exposició són accessibles mitjançant una plataforma. Per millorar el confort del venedor, s’inclou una cadira ergonòmica. El quiosc presenta en els seus laterals frases en braille, el sistema de lectoescriptura propi de les persones cegues.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.