Novetats discogràfiques setmana del 27 d’abril

Seguim rebent un munt de música nova cada setmana malgrat el confinament internacional. Aquestes que us presentem aquí son les més destacades de les 72 novetats que han entrat avui a la nostre antena.

Català

Com sempre comencem el repàs en el mercat català, on hi trobem el darrer treball de Miquel Abràs. Aquest dimecres passat ha arribat una nova cançó del baix-empordanès, que ha sorprès amb el seu so electrònic, gràcies a la col·laboració amb Minova a ‘Flor d’estiu‘, una peça que el músic ha compartit a les xarxes socials. També ens ha arribat un tema de Delpuerto.

De la mà del músic empordanès arriba una proposta pop rock per vestir aquest ‘Dracs d’abril’ excepcional. “No es trencarà la màgia, no es trencarà l’amor”, canta Delpuerto en un tema que floreix des del menjador enmig de la presentació del seu úlitm EP Todo puede ser (Infinito Records, 2019).

Delpuerto – Drac d’abril

.

Tanquem el repàs en català amb Gerard Aledo, ex-líder de la coneguda banda Animal, ha presentat “Quan tot hagi acabat”, una bonica cançó que canta a aquella persona a qui s’ha vist obligat a deixar de veure, i imagina totes aquelles coses que aviat podran tornar fer juntes per recuperar el temps perdut. El cantant, a més, ha acompanyat aquest tema amb un videoclip amb imatges dels seus seguidors que reflecteixen bonics moments d’aquella vida quotidiana desconfinada, que ara tant enyorem i valorem.

Gerard Aledo – Quan tot hagi acabat

Mercat hispà

Repassem ara les principals novetats en castellà. Per començar direm que sembla que comença una nova era en la carrera d’Antonio Orozco. ‘Hoy’ és el senzill zero del seu primer àlbum en cinc anys. L’artista nascut a Barcelona ens regala una cançó vitalista en plena pandèmia mundial que curiosament va acabar fa mesos i que avui ens transmet tota la il·lusió que pot albergar un cor.

Antonio Orozco – Hoy

Una altre novetat interessant és aquesta cançó coral. Més de 30 artistes s’uneixen a la iniciativa #YoMeCorono que treballa en la recerca de la vacuna contra la COVID-19. Tots els beneficis recaptats per la cançó seran donats a la investigació per frenar la pandèmia.

Alguns dels artistes que apareixen a la producció son:
Rayden, Dani (Despistaos), Lucas Colman, Paul Alone, Álvaro (Sinsinati), Isma Romero, ELE, Willy i Antón (Taburete), Dani Fernández, Siete de Picas, Mi hermano y yo, Chlöe´s Clue, Bombai, Belén Aguilera, Manel Navarro, Edurne, Angy, Fran Perea, María Parrado, Nerea Rodríguez, Pablo Puyol, Lucía Gil, Edu Soto, Hotel Flamingo, Álex O´Dogherty, Jorge Marazu, Roko, Marina, Marina Carmona, Lucía Fernanda, Merche, Sergio Rojas, Jaiflyer, Rodri (Fugaz) y Álex Gómez. Així sona aquest ‘Quiero abrazarte cuando todo acabe’

Varios – Quiero abrazarte cuando todo acabe

Internacional

Saltem al mercat anglosaxó on hi ha les principals novetats, com la dels Rolling Stones. Mick Jagger i companyia han llançat una nova cançó, ‘Living In A Ghost Town’.
El llançament sorpresa representa la seva primera cançó original en vuit anys des que “Doom and Gloom” i “One More Shot” van sortir al seu àlbum de compilació GRRR 2012. Axí sona aquest Living in a Ghost Town!

The Rolling Stones – Living In A Ghost Town

El grup nord-americà Evanescence ha presentat el primer single del l’àlbum “The Bitter Truth”, “Wasted On You”.
El vídeo ha estat filmat per cada membre de la banda; la cantant i compositora Amy Lee, el baixista Tim McCord, el bateria Will Hunt, i els guitarristes Troy McLawhorn i Jen Majura, en els seus iPhones en aquests dies de confinament. Aquí la teniu:

Evanescence – Wasted on you

Acabem aquest repàs remarcant altres novetats, com els treballs de John Legend; ‘Bigger Love’, DJ Tiësto en companyia de Becky Hill ens porten ‘Nothing Really Matters’, SZA i Justin Timberlake presenten el senzill ‘The other side’ i Maluma ens ha fet arribar el treball anomenat ‘ADMV’. Aquestes i moltes altres ja sonen al 102.7 de la FM. Com cada setmana les millor novetats mundials arriben a Ràdio Platja d’Aro. No us les perdeu! Bona setmana amics, cuideu-vos molt!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.