La visió dels joves en un documental de petits vídeos

El projecte interdisciplinari #ANTÍDOTOS COVID-19 de l’Institut Ridaura de Castell d’Aro aborda diferents temes relacionats amb el virus i com s’afronta el confinament

Quines activitats fan els joves a casa seva per alleugerir el confinament? Són empàtics amb l’esforç del molts col·lectius que posen en risc la seva salut per a cuidar la nostra comunitat? Com s’autoprotegeixen del virus? Totes les respostes en el documental-mosaic de petits vídeos #ANTÍDOTOS COVID-19.

Durant el confinament, els alumnes de 1r cicle d’ESO (1r i 2n d’ESO) han estat treballant, des de casa, en el projecte interdisciplinari #ANTÍDOTOS COVID-19, creat per l’Àmbit lingüístic (Castellà) i l’Àmbit artístic (Visual i Plàstica) en què s’abordaven diferents temes relacionats amb el confinament i la COVID-19. 

Sota la coordinació de les quatre professores que imparteixen aquestes matèries, es va proposar als alumnes d’ambdós cursos (gairebé dos-cents) sis hashtags perquè en triessin un i fessin un vídeo amb un missatge que volguessin compartir amb la resta de la societat.

D’aquests vídeos se’n van seleccionar vint per a penjar-los a l’Instagram de l’Institut Ridaura (@insridaura) i perquè tota la comunitat educativa pogués visualitzar-los i fer els likes en els que més els agradessin per fer un muntatge final. Les votacions van acumular més de 2.000 likes i diversos comentaris.

El document s’ha difós a les xarxes socials del mateix institut i també l’han fet arribar als diferents hospitals i a tots els mitjans de comunicació de Catalunya perquè els seus missatges arribin a tota la societat. 

Des de l’institut estan molt satisfets amb el resultat, la il·lusió, entusiasme i motivació que ha generat el projecte.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.