Tota l’oferta de cicles d’FP al Baix Empordà en una sola web

L’Institut Sant Feliu de Guíxols es troba entre els cinc centres que han impulsat l’acció

La xarxa d’instituts de la comarca que imparteixen FP s’han unit en un projecte coral per a donar a conèixer conjuntament l’àmplia oferta de cicles que s’imparteixen al Baix Empordà i ajudar a les famílies i estudiants a accedir a tota la informació en un sol clic.

Són els instituts de Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Palafrugell, La Bisbal d’Empordà i Torroella de Montgrí.

Actualment, plegats ofereixen més d’una vintena de cicles de grau mitjà i superior, que es promocionen a través del web www.fpbaixemporda.com.

La web inclou informació detallada de cada cicle com els centres on es poden cursar els estudis, assignatures, sortides professionals o com accedir a cada cicle. També hi ha secció de notícies i blog. El web es complementa amb molta activitat a Instagram, Facebook i YouTube.

Un paquet de recursos que esdevé una eina informativa que pretén ajudar els joves del Baix Empordà a triar el seu camí i tinguin al seu abast tot l’assessorament sobre les diferents opcions i sortides professionals a les quals poden optar. En aquest sentit, estudiants i famílies poden plantejar les seves inquietuds mitjançant el correu electrònic info@fpbaixemporda.cat.

Des d’FP Baix Empordà confien que en els pròxims dies, a través de la web, ja podran informar de les dates de preinscripció pel pròxim curs 2020-2021.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.