Les morts per Covid-19 al Baix Empordà es multipliquen per 5 durant l’abril

Aquest migdia, Serveis de Salut Integrats Baix Empordà ha ofert la segona actualització setmanal de dades

L’Hospital de Palamós i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, que agrupa diferents centres de salut i residències de la comarca, aquest dijous, tenen diagnosticats 458 casos de Coronavirus (dimarts passat eren 450).

Les dades d’abril encara no conviden a pensar en un canvi de tendència de la pandèmia a la comarca si tenim en compte que vam començar el mes amb 9 morts i l’acabem amb 46. Moltes de les morts s’han produït al centre Palafrugell Gent Gran. O que la corba de casos diagnosticats segueix escalant amb intensitats variables, arribant a les portes de maig amb 458 casos diagnosticats quan fa quinze dies eren un centenar menys.

La cara positiva són les altes que, en el darrer dia d’abril, ja són 122. El 7 d’abril, quan es va incorporar la dada a les notes informatives de SSIBE, eren 39 altes, des de l’inici de la pandèmia.

Dades concretes d’aquest dijous, 30 d’abril de 2020

➡️ Pel que fa a pacients ingressats a l’hospital, n’hi ha 15 confirmats i 11 en espera de resultats del test. 18 pacients ingressats a l’hospital han mort en els darrers dies i, des del 13 de març, s’han donat d’alta 108 persones que han pogut marxar cap a casa.

➡️ Hi ha 49 professionals sanitaris confirmats i 20 estan aïllats a casa pendent de rebre el resultat del test.

➡️ Hi ha 39 casos confirmats al centre Palafrugell Gent Gran i 1 en espera de resultats del test. En aquest centre ja hi han mort 27 persones. També s’han donat 14 altes.

➡️ Ha mort una persona al centre Palamós Gent Gran i n’hi ha 2 en espera de resultats del test.

*Les dades proporcionades per Serveis de Salut Integrats Baix Empordà i l’Hospital de Palamós contemplen variables o col·lectius que no apareixen en dades procedents d’altres fonts. Ràdio Platja d’Aro es limita a reproduir les dades de les fonts oficials que consultem o ens fan arribar la informació.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Les morts per Covid-19 al Baix Empordà es multipliquen per 5 durant l’abril”

  1. Voldria saber com és que a la comarca del Baix Empordà han augmentat els casos dels molts, quan les autoritats sanitàries diuen que la línia va a la baixa.. ens hem de preocupar?? Diuen la veritat , o és qüestionable , tot plegar, el que estàn dient les fons dels professional??
    J

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.