Una dotzena d’activitats aquest estiu a les Vies Braves de Castell-Platja d’Aro

Les Vies Braves catalanes van tancar l’any 2018 amb un impacte econòmic de 2,5 milions d’euros

Aquest estiu s’han programat més de 180 activitats gratuïtes a les Vies Braves catalanes, una dotzena de les quals es desenvolupen a les dues Vies Braves de Castell-Platja d’Aro.

Aquest dijous, a la Via Brava de S’Agaró, s’han organitzat una sessió de Natació Guiada i una sessió de Snorkeling Guiat.

Ambdues activitats es limiten a una quinzena de participants i estan dirigides per monitors formats i qualificats. El cost de cada sessió l’assumeixen entre el consistori i la Diputació de Girona. Els participants s’han d’emportar el material per realitzar l’activitat i només han de pagar una fiança de 5 euros quan formalitzen la inscripció a la web de Vies Braves. Els diners es retornen el mateix dia de l’activitat a la mateixa Via Brava després de confirmar-se l’assistència. Cada activitat té una durada d’una hora i mitja.

Unes propostes que es repetiran al llarg dels mesos de juliol i agost, també a la Via Brava del Cavall Bernat de la Platja Gran de Platja d’Aro. La programació, a més inclou, Iniciació a la natació en aigües obertes i Eco-Swimming. Algunes activitats són aptes per a tots els públics i en altres s’ha d’acreditar experiència. Podeu consultar tota l’agenda  i característiques de cada activitat aquí.

El projecte de Vies Braves es va posar en marxa fa sis anys i actualment la xarxa està formada per 26 vies actives. Enguany, s’incorporen noves experiències sensorials que connecten el mar i la pràctica esportiva al litoral català.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.