L’eurovisiu Miki, Búhos, Ella Baila Sola o Big Mouthers actuaran aquest estiu a La Santa de Santa Cristina d’Aro

La tercera edició se celebrarà entre el 19 de juliol i el 25 d’agost

Coincidint amb la presentació de l’esdeveniment a Barcelona aquest vespre, avui s’han donat a conèixer alguns dels caps de cartell de l’agenda de concerts de La Santa 2019.

En les pròximes hores coneixerem tota la programació de la tercera edició, però ja està confirmada la cita musical ‘Los 40 Pop La Santa’, el 29 de juliol, amb les actuacions del cantant de Terrassa i concursant d’Operación Triunfo, Miki (que va representar a Espanya a l’última edició d’Eurovisió amb la cançó ‘La Venda’) o l’actuació del grup català de rock i mestissatge, Búhos; el concert del duet femení, Ella Baila Sola, que actuarà a Santa Cristina d’Aro el divendres, 19 de juliol, a partir de les 22 h; o el retorn a La Santa, el 26 de juliol, de Big Mouthers, la banda de covers internacionals de moda a Barcelona, que ha publicat el seu primer disc amb temes propis ‘Wishes’.

65179887_2206070902776006_669403672790171648_n_opt

Una tercera edició de La Santa que ha renovat la seva imatge promocional i vol superar els 118.000 visitants de l’any 2018 així com els 3,3 milions d’euros de volum de negoci.

Un oasi de creació, oci, gastronomia i música en directe, en el Santa Cristina Horse Club, que obrirà cada dia a partir de les 18 h i fins a la 1 de la matinada, amb entrada gratuïta a La Santa i tots els concerts.

Els diumenges es dedicaran als nens i, per primera vegada, el tiquet dels aparcaments de La Santa donarà dret a consumir una cervesa o refresc a l’interior del recinte, que oferirà nova ambientació i noves propostes a l’oferta familiar i de restauració.

la_santa_market_GR_opt

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.