Aquesta setmana han començat tots els Casals d’Estiu de Castell-Platja d’Aro

Els Casals del municipi són un referent per la seva diversitat, qualitat i valors

Dilluns es va posar en marxa tota l’oferta de Casals d’Estiu del municipi. Si després de Sant Joan, va començar el Casal d’Estiu infantil i juvenil de Platja d’Aro a la Pineda de Riuet, a partir de l’1 de juliol també han arrancat el Casal d’Estiu infantil i juvenil de Castell d’Aro a l’IES Ridaura, el Casal Tecnològic a la Masia Bas, el Casal Jovestiu en el Palau d’Esports i Congressos i Casal Esportiu amb activitats a diversos espais de la població.

Tots els casals es concentren entre les 9 i les 14 h, llevat dels Casals d’Estiu de la Pineda de Riuet i l’IES Ridaura que ofereixen servei de menjador fins a les quatre de la tarda.

06A95140-171A-46EC-AE32-CA22904788BC

En els darrers anys, l’Ajuntament ha anat incorporant noves propostes a la programació de Casals d’Estiu del municipi per arribar a un ampli ventall de franges d’edat (de 3 a 17 anys) i oferir en els joves i famílies una oferta diversificada que encaixi en els gustos de cada grup d’edat a l’hora que siguin divertides, pedagògiques i educatives.

El servei dels Casals d’Estiu està pensat, especialment, per a les famílies de la població, malgrat que, si queden places vacants, també s’accepten infants i joves d’altres municipis. Les condicions d’inscripció per a les famílies empadronades són molt avantatjoses i, any rere any, tenen una gran acceptació per la seva qualitat.

FADD7CAF-B33A-4F52-A2DD-7AF4E435AABF

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.