Avui és l’últim dia per inscriure’s a la Casa Lila i als grups Prejúniors i Júniors de Castell-Platja d’Aro

El servei està obert a les famílies del municipi i de la rodalia i les activitats s’allargaran fins al mes de juny

Les inscripcions es poden formalitzar presencialment a la Casa Lila de 9 a 13 h. També es pot descarregar la inscripció al web municipal i enviar-la degudament omplerta i signada al correu casalila@platjadaro.com (podeu trobar els formularis per a cada servei aquí). Si es tracta d’un menor, cal adjuntar una fotocòpia de la targeta sanitària i del carnet de vacunes. Divendres, les famílies rebran un correu electrònic de confirmació de la plaça.

La Casa Lila comença les activitats el 2 d’octubre

La Casa Lila de Castell d’Aro (Av. De les platges s/n) s’adreça als nens i nenes d’entre 3 i 8 anys mentre que la Casa Lila de Platja d’Aro (c. Pompeu Fabra, 8) s’adreça als nens i nenes d’entre 3 i 9 anys. Ambdós centres obriran de dilluns a divendres de 16 a 19 h. Les inscripcions estan obertes a tothom i les tarifes són més baixes per a les famílies empadronades al municipi.

La Casa Lila ofereix un ampli ventall d’activitats lúdiques, educatives, d’aprenentatge i experimentació i, un cop al mes, organitza activitats familiars.

El grup Prejúniors i Júniors també arrenquen el 2 d’octubre

El grup Prejúniors de Castell d’Aro (Av. De les platges s/n) s’adreça als nens i nenes d’entre 8 i 12 anys i obrirà de dilluns a divendres de 16 a 19 h. Mentre que el grup de Platja d’Aro (Masia Bas – Plaça del Mercat) s’adreça als nens i nenes d’entre 9 i 12 anys i funcionarà els dilluns, dimarts i dijous de 16 a 19 h.

Els grups Prejúniors realitzen tallers, activitats esportives, disposen d’un espai de l’estudiant i activitats diverses.

Les inscripcions estan obertes a tothom i els preus són més baixos per a les famílies empadronades al municipi.

El grup Júniors, un servei gratuït

El grup Júniors s’adreça a nois i noies d’entre 12 i 14 anys. Es tracta d’un servei gratuït (amb prioritat a les famílies del municipi) que s’emplaça a la Masia Bas – Plaça del Mercat de Platja d’Aro. Estarà obert els dimecres i divendres de 16 a 19 h.

El servei inclou tallers, activitats diverses, esportives i proposades pels participants.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.