El CAP de Platja d’Aro a partir d’avui torna a l’horari d’hivern i no hi haurà atenció mèdica entre les vuit del vespre i les vuit del matí

Els responsables del centre diuen que durant l’agost han atès un 20% més de visites respecte a l’any passat

A partir d’avui, el Centre d’Atenció Primària de Platja d’Aro aplica l’horari d’hivern i estarà obert cada dia, inclosos els caps de setmana i festius, de vuit del matí fins a les vuit del vespre. A partir d’aquesta hora i fins l’endemà, els responsables del centre demanen a la població que, en els casos lleus, es dirigeixi al servei d’urgències de l’Àrea Bàsica de Salut de Sant Feliu de Guíxols i, en els casos greus, telefonin al 112 per demanar l’assistència del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) que funciona les 24 hores del dia els 365 dies de l’any.

Des del 19 de juny i fins ahir, el CAP platjarenc ha ofert, com cada estiu, una atenció continuada i de serveis d’urgències les 24 hores del dia per atendre l’increment de la demanda assistencial.

Els professionals que es van contractar per a reforçar la temporada d’estiu, passaran a reforçar l’estructura de l’Àrea Bàsica de Salut de Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Castell d’Aro i Santa Cristina d’Aro.

Durant l’acte d’inauguració del nou edifici, l’alcalde, Joan Giraut, va reclamar a la Generalitat de Catalunya la implantació de l’atenció continuada i del servei d’urgències 24 hores a tot l’any però no hi ha hagut cap novetat sobre aquesta qüestió.

Un augment de les visites des de l’obertura del centre i a l’estiu

Els responsables del Centre d’Atenció Primària de Platja d’Aro han explicat a aquest mitjà que des de l’entrada en servei de les noves instal.lacions, el passat més d’abril, l’increment de les visites ha estat, de mitjana, d’entre un cinc i un deu per cent.

A l’agost, de mitjana, les visites han crescut fins a un vint per cent. Ho atribueixen al nou emplaçament que dóna més visibilitat al centre i que hi ha hagut més turisme.

Recordem que l’actual CAP de Platja d’Aro, situat a l’Avinguda Castell d’Aro, 55, va entrar en servei el dilluns 3 d’abril i ofereix assistència a les prop de 8.000 persones que viuen al nucli, 11.000 persones que resideixen a la població i 90.000 persones que acull el municipi durant l’estiu.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.