Els infants de la Llar d’Infants de Castell d’Aro aquest matí estrenen el nou edifici i emplaçament al CEIP Vall d’Aro

També han començat el curs escolar els infants de la Llar d’Infants de Platja d’Aro

Un centenar d’infants de 0 a 3 anys avui han donat el tret de sortida al curs 2017-2018 a les Escoles Bressol de Castell-Platja d’Aro.

IMG_4849

La principal novetat d’aquest curs escolar al municipi

Els infants i les famílies que porten els seus fills a la Llar d’Infants de Castell d’Aro avui han trepitjat per primera vegada el nou edifici i emplaçament de l’Escola Bressol. Durant l’última setmana, l’equip directiu, professorat i la brigada municipal han portat el terme les feines de trasllat i equipació del nou centre i les aules. Fins al curs passat, l’Escola Bressol estava situada a l’edifici de la Plaça Poeta Sitjà.

La posada en marxa del nou edifici provisional i la nova ubicació de l’escola, que ocupa un espai lateral i ballat al pati del CEIP Vall d’Aro (amb un accés independent de l’escola), és la principal novetat del curs escolar a la població. Les noves instal.lacions ocupen una superfície superior a 700 metres quadrats, estan formades per divuit mòduls i el consistori té permís del govern català per ocupar aquest espai, de moment, durant un parell de cursos consecutius.

El nou edifici disposa de tots els espais i serveis necessaris per a proporcionar als infants, famílies i professionals del centre les màximes comoditats i funcionalitat.

IMG_4853

Les Llars d’Infants del municipi han estat les últimes a posar en marxa el curs escolar. Dimarts de la setmana passada van començar els alumnes d’Infantil i Primària i, dijous passat, de l’IES Ridaura. Enguany, s’han escolaritzat al municipi més de 1.400 alumnes.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.