El ple municipal de Castell-Platja d’Aro d’aquesta nit sotmetrà a debat i votació el suport de l’Ajuntament al Referèndum convocat per l’1 d’octubre

Es tracta d’una iniciativa del grup municipal de CiU

Tal i com avançava a les xarxes socials el 8 de setembre, l’alcalde del municipi, Joan Giraut, aquesta nit posarà a consideració del Ple ordinari, a iniciativa del grup municipal de Convergència i Unió, un acord que contempla el ple suport al Referèndum convocat pel Govern de la Generalitat pel pròxim 1 d’octubre, la confirmació que els locals de la població on s’intal.laran les meses electorals seran els mateixos que s’han utilitzat en altres comteses electorals i, per últim, la notificació de l’acord al Govern de la Generalitat de Catalunya, a l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) de ple suport al Parlament, al Govern i al President Puigdemont.

Tot apunta a que la moció s’aprovarà amb els únics vots favorables de CiU (en el govern) i ERC (a l’oposició) que sumen majoria absoluta.

FullSizeRender_opt

D’altra banda, l’alcalde, Joan Giraut, dissabte va assistir a la concentració de més de 700 alcaldes que han donat suport al Referèndum de 1-O. Ho va fer al costat d’altres alcaldes i alcaldesses del Baix Empordà.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.