Castell-Platja d’Aro impulsa diferents reptes esportius, una nova web i una aplicació de mòbil per promoure la pràctica de l’esport i recompensarà l’esforç dels usuaris amb premis exclusius, descomptes i promocions

Aquest migdia s’ha presentat el projecte que va adreçat als veïns del municipi i qualsevol persona d’arreu de l’Estat

A través del projecte Wellness City, el municipi vol motivar a tota la població a portar un estil de vida actiu i saludable realitzant esport de forma regular. Per assolir aquest objectiu, l’Ajuntament ha posat en marxa la plataforma FemEsport365 i s’ha unit a la comunitat WeFitter, una plataforma digital que, enllaçant-la a una aplicació de mesurament de l’activitat física, mesura la distància recorreguda i calories cremades i això ho transforma en punts que es poden bescanviar per premis.

WeFitter i el consistori platjarenc crearan diferents reptes. El primer repte es diu REPTE 365 PUNTS (pots registrar-te i informar-te aquí) i serà vigent des de demà, 28 de juliol fins al 10 de setembre.

Pòster-1r-Repte_opt (1)

Les persones que s’uneixen al repte un cop superin els 365 punts rebran un premi directe d’un braçalet per portar el mòbil del programa municipal “Fem Esport!” i entraran dins el sorteig de 3 vals de descompte de 30 euros per gastar a la botiga d’esports Decathlon. La iniciativa també té la col.laboració d’altres firmes comercials de la població.

I7A4Rwm_opt (1)

El consistori també ha seleccionat diverses persones del municipi que practiquen diferents esports perquè facin d’ambaixadors de la campanya (podeu veure el vídeo aquí i consultar la seva fitxa personal aquí). A més, a la mateixa web s’actualitza l’agenda d’esdeveniments esportius de la població i s’explica el procés que s’ha de seguir per unir-se al repte (gratuït i molt senzill). Podeu consultar el procés aquí.

Sin título_opt (1)

La plataforma FemEsport365 i l’aplicació WeFitter es poden vincular amb setze aplicacions esportives i de mesurament de l’activitat física i el registre es pot fer amb el compte de Facebook i Google o un correu electrònic.

Compromís per l’Esport

Sota aquest títol, el consistori també ha creat un decàleg de compromisos amb l’esport com ara oferir una oferta d’activitats esportives per a tothom, promocionar el municipi com un destí de vacances actives, programar grans esdeveniments esportius, apropar la pràctica esportiva a tothom, disposar d’una xarxa d’instal.lacions públiques de primer nivell per a la pràctica esportiva i la salut comunitària o la generació d’activitat econòmica mitjançant l’esport, entre d’altres (el podeu llegir tot aquí).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.