Últim divendres de juliol per veure cinema a la fresca a Castell d’Aro i aprendre el procés d’elaboració de peces de ceràmica a Platja d’Aro

13920942_1180321125351568_5596356419782063296_n_opt

Aquest vespre comença el Cicle de Cinema a la Fresca amb la projecció de la pel.lícula Kubo y las dos cuerdas mágicas, un film d’animació, d’acció i aventures, inspirat en un Japó fantàstic, on el jove protagonista ha de trobar una armadura màgica, que havia estat del seu pare (un llegendari guerrer samurai) per enfrontar-se a deus i monstres. La pel.licula va aconseguir un Premi BAFTA l’any passat i va ser nominada als Globus d’Or i als Oscar. La projecció començarà a les deu de la nit i es farà a la Plaça Poeta Sitjar de Castell d’Aro.

mhdeE1yShHTaDbJVdWyTlzFvNkr_opt

La segona sessió de Cinema a la Fresca es farà d’aquí a una setmana (4 d’agost) als Jardins del Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro. També començarà a les deu de la nit i es projectarà la pel.lícula Zootrópolis de Disney, una aventura còmica per a tota la família que l’any passat va aconseguir un Oscar i Globus d’Or al millor film d’animació.

El Cicle de Cinema a la Fresca és una iniciativa de l’Associació Arocinema amb el suport del consistori platjarenc. L’accés a les projeccions és gratuït.

unnamed_opt

Tots els divendres d’estiu (fins al 8 de setembre) la Plaça de l’Ajuntament de Platja d’Aro acull una petita mostra de peces de la marca Ceràmica de la Bisbal i s’ofereixen demostracions en directe del procés d’elaboració de les peces de ceràmica. El públic també pot posar a prova les seves habilitats de ceramista en un torn de ceràmica. L’activitat és gratuïta i es duu a terme entre les cinc de la tarda i les nou del vespre.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.