El Carnaval a la Fresca dona aquest vespre el tret de sortida a la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols

Fins al pròxim cap de setmana s’han organitzat una quarantena de propostes

Catorze colles de Carnaval de la ciutat seran les encarregades de donar la benvinguda a la Festa Major amb la versió més refrescant del Carnaval ganxó. Les carrosses i les comparses de les colles Tramuntana, Petardes, Festuks, Els Esperits, Kintus (Carnestoltes 2017), Torrats, Drink Team, Esponger, Uuuhquexungus, Esventats, Golfos, Frikis, Ben Parits i Penya G sortiran de l’estació de busos a La Corxera i desfilaran fins al Passeig dels Guíxols passant per davant del Monestir, l’Avinguda Juli Garreta i el Passeig del Mar. La rua començarà a les 20.30 h i continuarà a partir de la mitjanit amb una festa a l’escenari que hi ha davant l’ajuntament.

Demà, serà el torn de la vuitena edició de la Cursa de Pasteres a la platja de Sant Feliu, una nit jove amb les actuacions de diferents grups a l’escenari de davant l’ajuntament i una gran cantada de cançó de taverna amb grups locals a l’Espai Port.

Del 31 al 4 d’agost, els dies oficials de la Festa Major

La tradicional passada de gegants i capgrossos donarà el tret de sortida als dies oficials de la Festa Major, que al costat del Carnaval a l’hivern, són les dues festes més multitudinàries que celebra la ciutat al llarg de l’any.

Enguany, el pregó anirà a càrrec del Club Bàsquet Sant Feliu i el mateix 31 a la nit hi haurà una mascletada a la platja.

Fins al 5 d’agost, el municipi s’omplirà de balls i nits de festa, concerts, activitats familiars, concursos, propostes esportives, cercaviles, sardanes, activitats a la platja, correfoc amb els Diables d’en Pere Botero (3 d’agost) i el tancament dels dies oficials, el 4 d’agost, amb el Castell de Focs a la badia que començarà a les 23.30 h.

Podeu consultar tota la programació que inclou una quarantena de propostes aquí.

Cartell_FM_2017_1280x768_opt

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.