Més de 22.000 persones han visitat La Santa Market de Santa Cristina d’Aro durant el juliol i a partir d’avui obrirà cada dia, excepte els dilluns, fins el 27 d’agost

Durant l’agost hi haurà concerts cada dia, es reforcen les activitats familiars i s’estrenen nous espais

La Santa Market, ubicada a Santa Cristina Horse Club de Santa Cristina d’Aro, a partir d’avui i fins al 27 d’agost obrirà cada dia entre les sis de la tarda i la una de la matinada, llevat dels dilluns, per reafirmar-se com el gran esdeveniment musical, de tendències, disseny i compres, artesania d’autor i singular, gastronomia i activitats familiars d’aquest estiu a la Costa Brava. Els seus responsables esperen cada dia més de 5.000 visitants.

Durant el mes de juliol, La Santa Market només va obrir els caps de setmana (de divendres a diumenge). Malgrat el mal temps d’alguns caps de setmana, el recinte ha rebut més de 22.000 visitants.

Hora-de-Joglar_opt

Blaumut, Mazoni o Xavi Lloses actuaran a La Santa Market a l’agost

La Santa Market oferirà 25 concerts gratuïts del millor Pop Folk Català durant l’agost on es mesclaran formacions de molt pes amb grups emergents. Mazoni, Gemma Hummet, Xavi Lloses, Sommeliers i Renaldo & Clara són alguns dels grups més destacats que convertiran La Santa Market en un dels principals esdeveniments musicals de l’Estiu a Catalunya. D’altra banda, el concert de Blaumut, que es va suspendre el cap de setmana de la inauguració pel fort aiguat que va caure, es farà el 22 d’agost. Els concerts s’acompanyen, abans i després de cada concert, de les sessions dels dj’s residents de La Santa.

Durant l’agost, el recinte també creix en espais i s’amplia l’oferta d’activitats familiars des de l’obertura de La Santa Market fins al capvespre (pony club, circuit de motos per a nens de Torrot, tallers de tota mena, etc.) Des del cap de setmana passat també està en marxa l’exclusiu Chill Out de La Santa gestionat per La Bóbila de Celrà.

Podeu consultar tota la programació de concerts i activitats familiars aquí.

IMG_3126_opt

10.000 metres quadrats de màgia, atmòsfera chic i màxima comoditat

El market de La Santa es divideix en diferents espais i temàtiques. L’àrea més chic està formada per un espai de pèrgoles de disseny on artistes, dissenyadors i artesans ofereixen les seves creacions en un ambient exclusiu i molt chic. I el Boho Market, un espai reservat a nous creadors, es va renovant cada setmana.

La gastronomia també és un dels plats forts de La Santa i el disseny i funcionament de la vintena d’espais gastronòmics de restauració creativa i cuina d’autor que hi ha ens recorda els mercats asiàtics on prima la qualitat, plats cuinats al moment davant dels clients i propostes per a tots els gustos, preferències i públics.

IMG_2177-1_opt

Una petita ciutat amb 200 propostes diferents que s’ha dissenyat per oferir les màximes comoditats d’accés. El recinte ofereix 2.500 places d’aparcament a pocs metres de La Santa amb una tarifa plana de 5 euros per vehicle (no és obligatori per accedir a La Santa Market).

Podeu trobar més informació a les xarxes socials i al seu web.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix