El parc aquàtic Aquadiver de Platja d’Aro avui fa 30 anys

Actualment ofereix 82.000 metres quadrats de diversió per a tota la família que l’han convertit en un referent de l’estiu a la Costa Brava

Avui fa 30 anys que el parc aquàtic Aquadiver va obrir les seves portes a Platja d’Aro. Des de la seva obertura ha doblat el nombre d’atraccions (ha passat de dotze a vint-i-quatre) i ha esdevingut un pols d’atracció per a milers de famílies d’arreu i un dels motors econòmics de la Costa Brava centre.

En els darrers anys, el parc ha fet un salt qualitatiu molt important perquè, a banda de l’ampliació de l’oferta d’atraccions, també s’han millorat els controls d’accessos al parc i s’ha creat un servei d’atenció al client a través del WhatsApp del parc, entre altres millores.

El director de l’Aquadiver, Julià López–Arenas,  fa un balanç molt positiu  d’aquestes tres dècades i destaca l’impacte positiu que suposa el parc per a Platja d’Aro i poblacions veïnes alhora que assumeix el repte de continuar treballant per seguir oferint una de les millors opcions d’oci familiar de la demarcació.

Un parc amb atraccions infantils, familiars i per descarregar adrenalina

Aquesta temporada el parc va obrir el 12 de juny i tancarà l’11 de setembre. Obre cada dia de les deu del matí fins a les set de la tarda, llevat del mes de setembre que tancarà una hora abans. Els visitants poden gaudir d’atraccions infantils, familiars i per alliberar adrenalina, adreçades a públic de totes les edats, com piscines d’onades, zones familiars, rius ràpids, kamikazes o pistes toves. Podeu veure-les totes aquí. El parc també disposa d’aparcament gratuït, lloguer de taquilles, zona de pícnic, una pineda, restaurants, servei mèdic, botigues i altres serveis. Les entrades es poden comprar a les taquilles del parc o al web del parc aquí.

Durant l’estiu, el parc dóna feina a més d’un centenar de persones i una quinzena durant la resta de l’any.

També fa diferents promocions i ofertes conjuntes amb el Parc aquàtic Waterwold de Lloret de Mar. Les podeu consultar aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.