Més de 20 activitats a la Festa Major de la Urbanització Dalmau de Platja d’Aro que comença demà

La festa se celebra des de fa 38 anys i s’allargarà tot el cap de setmana

A pocs dies perquè comenci la Festa Major de Platja d’Aro (de l’11 al 15 d’agost), la Comissió de Festes de la Urbanització Dalmau, amb el suport de l’Ajuntament, ja ho té tot a punt per celebrar la seva tradicional Festa Major del barri. Els esdeveniments estan oberts a tothom i l’afluència de participants en totes les activitats, anys rere any, és molt alta.

24 activitats diürnes i nocturnes entre divendres i diumenge

Les activitats es faran a la Plaça Hipòlit Centeno, l’escenari habitual de la Festa Major. Excepte una part dels àpats populars (xoriçada, botifarrada i arrossada) i la Bicicletada (amb esmorzar inclòs) que tenen un preu mòdic, la resta de propostes seran de franc.

Cada dia hi haurà balls populars i música en directe, tallers familiars, activitats esportives, jocs d’aigua, xocolatada, sardinada, un dinar de germanor (on els participants s’han d’emportar el dinar de casa) i la cloenda anirà a càrrec de l’emblemàtic grup, Port Bo, que oferirà un recital d’havaneres.

19956196_1098695546897604_3336833820769052387_o

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.