Gospel d’Aro de Platja d’Aro participa aquest cap de setmana a la primera edició de la Vall d’Aro Gospel Festival de Santa Cristina d’Aro on actuaran 6 grups d’arreu de Catalunya

Gospel d’Aro també ha assessorat a l’ajuntament cristinenc, població ón va nèixer la formació, en la organització de l’esdeveniment

Aquest divendres a la nit s’estrena a Santa Cristina d’Aro la primera edició de la Vall d’Aro Gospel Festival, un esdeveniment que vol esdevenir un referent d’aquest gènere.

La programació inclou concerts oberts a tothom, tallers pels grups i altres activitats complementàries com una arrossada popular. S’hi han inscrit més de 200 cantaires que pertanyen a 6 formacions catalanes (Gospel d’Aro, Cor Gospel Girona, Free Choir i Optometrist de Barcelona, Palamós Gospel Choir i Cor Flumine de Tortorsa). També s’han convidat músics i professors de prestigi com Ramon Escalé, Jordi Homs i Santi Carcassona que impartiran els tallers i dirigiran alguns concerts i sessions.

3 concerts i una arrossada popular oberts al gran públic

Demà divendres, a partir de les deu de la nit, actuaran a l’Espai Ridaura de Santa Cristina les formacions Palamós Gospel Choir, Cor Flumine de Tortosa i Gospel d’Aro. Dissabte el concert començarà a la mateixa hora, s’allargarà fins a la una de la matinada i actuaran totes les corals convidades sota diferents formats (Ramon Escalé dirigirà la primera part del recital). Diumenge a partir de les dues del migdia es farà la cloenda del festival amb una arrossada popular.

Més informació sobre el festival aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.