El cuiner, Ferran Adrià, i el coach, Emili Duró, seran els protagonistes de les Tribunes 2017 de la Fundació Jordi Comas Matamala de Castell-Platja d’Aro

Les inscripcions per assistir a les dues conferències ja estan obertes

La Fundació Jordi Comas Matamala enceta demà divendres, a les 19.30 h, el segon cicle de ponències ‘Tribuna’ que es duen a terme al S’Agaró Hotel de S’Agaró. El primer cicle es va celebrar l’any passat amb la presència del President de la Generalitat, Carles Puigdemont, el xef, Joan Roca i el biòleg, Ramon Folch.

L’assistència a cadascuna de les conferències (que també inclou el sopar i un col.loqui) val 50 euros i les inscripcions es poden formalitzar a la mateixa web de la institució.

 

Sin título_opt

Radiografia de les actituds positives i negatives que condicionen l’èxit o el fracàs d’un projecte

Aquest és el títol de la primera ponència que anirà a càrrec del reconegut coach, Emili Duró Pàmies, llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i per l’Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses (ESADE). També és empresari, assessor i formador a grans empreses, membre de diversos Consells d’Administració, exdirectiu de diferents Organitzacions i participa com a convidat extern i professor a Universitats i Escoles de Negoci d’arreu del món.

El ressò mediàtic i a internet dels seus consells i de les seves conferències, enfocats al desenvolupament d’actituds positives per assolir l’èxit, des del vessant personal i professional, l’han dotat d’una gran popularitat.

A la conferència d’aquest divendres s’esperen unes 150 persones.

adria_opt

Comprendre per a innovar

La Fundació Jordi Comas Matamala també ha anunciat que la Tribuna del 15 de setembre anirà a càrrec del cuiner i impulsor d’El Bulli Foundation, Ferran Adrià, que oferirà la ponència ‘Comprendre per a innovar’.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.