S’Agaró recupera la seva Festa Major d’Estiu i dona el tret de sortida al 20è Festival de Música aquest cap de setmana

El Festival de Música comença demà a la nit i els actes de la Festa Major es faran diumenge

626467_orig_opt

Una Festa Major d’Estiu amb propostes molt familiars

L’Associació S’Agaró-Sant Pol Es Mou amb el patrocini del consistori platjarenc recuperen diumenge la Festa Major d’Estiu amb quatre propostes per a totes les edats. Les activitats es faran a la Plaça Sant Pol i el programa inclou la presència d’una carpa d’educació mediambiental de la Diputació de Girona i Xatrac on els infants, joves i adults podran jugar a observar microorganismes aquàtics per un microscopi, conèixer la tasca de les dues entitats i rebran una gorra de regal. ‘La Casa del Mar’ estarà oberta de les deu del matí fins a les dues del migdia.

També s’ha programat una gimcana marina. Es faran dues sessions de 45 minuts cadascuna (11 h i 12 h) amb prèvia inscripció a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro o directament a la Plaça Sant Pol (si hi ha places disponibles). Els participants hauran de ser majors de 6 anys.

A la mateixa hora, Soy La Fiesta maquillarà els més petits per transformar-los en animals de la selva, superherois o personatges fantàstics.

I la cloenda de la Festa Major, a partir de les set de la tarda, anirà a càrrec de la reconeguda Orquestra La Montecarlo que farà ballar a tothom amb els èxits de l’estiu, els temes més ballables i les cançons de sempre.

_MG_3821_opt

20 anys del Festival Internacional de Música de S’Agaró amb 10 concerts fins a l’octubre

La violinista, Agnès Pyka, i el pianista, Laurent Wagschal, encetaran la programació del vintè aniversari del Festival Internacional de Música de S’Agaró, demà dissabte a les vuit del vespre a l’Església de Nostra Senyora de l’Esperança, l’escenari habitual de l’esdeveniment.

Fins al 14 d’octubre s’han programat una desena de concerts de música clàssica amb formacions de reconegut prestigi nacional i internacional. Els preus de les entrades oscil.len entre els 18 i 24 euros.

Podeu consultar tota la programació aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.