La Setmana Santa a Castell-Platja d’Aro inclou propostes per a tota la família

Art, visites guiades, esport i activitats familiars acompanyen els costums i tradicions d’aquests dies.

La Setmana Santa a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró va començar, com a tot arreu, amb les tradicionals benediccions del Diumenge de Rams a les esglésies del municipi. Uns dies de celebracions, descans i tret de sortida a la temporada turística que seran assolellats i amb temperatures primaverals que s’enfilaran fins als 21 graus.

L’oferta d’activitats, fins al Dilluns de Pasqua, inclou propostes per a tots els gustos i edats.

Activitats a Platja d’Aro

El Parc dels Estanys de Platja d’Aro serà l’escenari de moltes activitats per a gaudir de l’ambient primaveral i la natura. Podeu visitar l’exposició d’escultures de gran format a l’aire lliure de Pedro Jordán.

Aquest dimecres, 12 d’abril, a partir de les onze del matí, hi haurà una sessió de Contes màgics a càrrec de la Cia. La Minúscula recomanat a infants a partir de 3 anys i, aquest dissabte, 15 d’abril, podeu participar en una descoberta del medi del parc per fer-hi observació ornitològica així com conèixer el cicle de l’aigua, la seva flora i la seva fauna.

La Plaça dels Estanys, davant l’estació d’autobusos, a partir d’aquest diumenge, 16 d’abril, tornarà a acollir mensualment, entre les nou i les dues del migdia, la Fira de Brocanters.

D’altra banda, aquest dissabte, 15 d’abril, a les sis de la tarda, al Centre l’Avenir Fanalenc, es farà la projecció dels 27 curts que competeixen al Concurs de Miniremakes de l’entitat Arocinema i s’atorgaran els premis a les obres premiades.

I el Palau d’Esports i Congressos serà seu del torneig internacional de bàsquet per a joves promeses Costa Brava Girona Basket que es disputarà entre dijous i dissabte.

Activitats a Castell d’Aro

A Castell d’Aro, les sales del Castell de Benedormiens acullen la mostra de pintura i escultura de Lluís Vilà, Absolut.

Diumenge i els dies festius, entre les onze i la una del migdia, hi haurà circulació de mini trens de modelisme al Parc de l’Estació. Petits i adults poden pujar a bord dels trens per fer una volta.

Aquest dijous, 13 d’abril, a quarts d’onze del matí, amb inscripció prèvia, podeu participar en l’activitat Anem a la granja?, que organtiza el Mas Can Juanals de les Aroles.

I el Camp de Futbol de Castell d’Aro, un any més, serà l’escenari de diferents partits del torneig de futbol base internacional MIC que se celebrarà entre dimecres i diumenge.

Activitats a S’Agaró

Aquest dimarts, 11 d’abril, a partir de les onze del matí, podeu fer una visita guiada al Camí de Ronda per descobrir el recorregut arquitectònic i la urbanització de S’Agaró Vell -conjunt declarat Bé Cultural d’Interès Nacional.

Podeu trobar més informació sobre la programació de Setmana Santa al portal turístic de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.