Una cinquantena d’alumnes de l’IES Ridaura de Castell d’Aro aquest matí visiten ExpoJove a Fira de Girona

Cada any de formació, augmenta un 10% les probabilitats dels joves de trobar un lloc de feina

Els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Ridaura de Castell d’Aro, on estudien alumnes de Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro, aquest matí són a Girona per visitar el saló ExpoJove, el saló de Formació, Ocupació i Emprenedoria de les comarques gironines, amb l’objectiu de cercar nova informació, orientació i assessorament que els ha d’ajudar en la presa de decisions sobre la seva formació i futur laboral. L’esdeveniment també està orientat a les famílies, tutors i professionals de l’educació.

Foto_opt

L’esdeveniment, que va obrir portes dimecres i s’acaba avui, inclou 70 expositors de diferents àmbits acadèmics i laborals, un centenar de xerrades i tallers o demostracions dels cicles formatius de grau mitjà i superior: estètica, mecànica, disseny, hostaleria, comerç, salut, electrònica, etc.

El recinte inclou àrees dedicades a la FP.gi, Formació Professional, Estudis Universitaris i altres de nivell superior, Idiomes i Acadèmies així com Institucions i Administracions que ofereixen assessorament als joves.

WhatsApp Image 2017-04-07 at 09_opt

L’Institut Ridaura també ha fet sortides al Saló de l’Ensenyament, del Còmic i la Ciència i la Tècnica

El 23 març, els alumnes de 1r de Batxillerat es van desplaçar a Fira de Barcelona per a visitar el Saló de l’Ensenyament amb el mateix objectiu de conèixer totes les propostes d’estudis: Batxillerat, graus universitaris, estudis superiors, estudis complementaris, de formació professional, art i idiomes.

Dimecres de la setmana passada, els alumnes de física de 1r i 2n de Batxillerat van desplaçar-se fins al Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa.

WhatsApp Image 2017-04-07 at 10_opt (2)
Taller de Partícules al Museu de la Ciència i la Tècnica

I divendres passat, els alumnes del batxillerat tecnològic de 1r i 2n, els del crèdit variable de maquetació de 4t, i els de 2n d’ESO també van visitar el Saló Internacional del Còmic de Barcelona.

WhatsApp Image 2017-04-07 at 10_opt
Visita al 35è Saló del Còmic

 

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.