L’escultor Pedro Jordán exposa 13 peces al Parc dels Estanys de Platja d’Aro

L’exposició es pot visitar fins al 9 de juliol

L’artista navarrès, Pedro Jordán Mateo, ha creat un circuit escultòric resseguint els camins que uneixen les diferents àrees del parc urbà. Es tracta de 13 peces de fins a 2,5 metres d’alçada elaborades amb diferents materials com el marbre de Carrara, marbre vermell d’Alacant, marbre dolomític, marbre de Portugal, bronze, acer i pedra calcària negra.

IMG_0164_opt

L’exposició es va inaugurar l’11 de març i es podrà visitar fins al 9 de juliol durant les hores d’obertura al públic del parc (durant l’abril de vuit del matí a sis de la tarda i de maig a juliol de les set del matí a les nou del vespre).

Pedro Jordán resideix al municipi de Tudela, a la regió de Navarra. Entre els anys 1995 i 1997 va formar-se a l’Academia d’Escultura d’Alberto Gómez Ascaso, a Saragossa, des de l’any 1997 ha exposat les seves obres arreu del món (algunes obres han estat premiades o s’exposen en espais públics) i ha participat a diferents simposis nacionals i internacionals d’escultura. Podem consultar la seva web aquí.

IMG_0168_opt (1)

Des de l’any 2014, la regidoria de Cultura organitza dues exposicions anuals al Parc dels Estanys amb l’objectiu d’acostar l’art a tothom i oferir un altre atractiu als visitants d’aquest parc urbà de 150.000 metres quadrats de gran interès naturalista i turístic.

Emili Armengol, Alberto Gómez Ascaso, Jaume Roser, Medina-Campeny, Bonaventura Ansón i Josep Canals són els artistes que ja han exposat al Parc dels Estanys. Cada artista ha cedit una obra que continua exposada al parc. A partir del 15 de juliol serà el torn de Clemente Ochoa.

IMG_0171_opt (1)

Les exposicions del Parc dels Estanys complementen les mostres del Castell de Benedormiens de Castell d’Aro (gairebé se’n fan tot l’any) i de la Masia Bas de Platja d’Aro (a l’estiu).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.