Una quinzena de partits del Torneig Internacional de Futbol Base MIC 2017 es juguen a Castell d’Aro

Durant aquest matí es disputen els 5 primers partits i demà 10 més.

El partit inaugural entre l’UD Perfeccionamiento Global i el Maccabi Tel Aviv Barkaei, que ha començat a les nou, ha tallat la cinta del calendari de partits del MIC 2017 al camp de futbol de Castell d’Aro que, entre avui i demà, acollirà una quinzena de partits de la categoria C (els jugadors nascuts el 2003 i 2004).

Els equips que saltaran a la gespa del camp castellarenc són el RCD Espanyol, Real Club Celta de Vigo, Club Atlético Madrid, UE Figueres, ISL Futbol, JP Football Academy, Next Gen USA, Aspire Academy, Club Deportivo Albert Einstein, Club Esportiu Berga, Hakoah Amidar Ramat Gan, CSI, UE Castellar, Club Esportiu Banyoles, Weston FC, EF Baix Ter, USA Soccer Stars, Club Gimnàstic de Manresa, Viu Riuprimer Refo, Tecno Soccer Barcelona-Medea, Racing Sarria CF i SantFeliuenc FC.

Entre avui i demà es juguen les fases de classificació. A Castell d’Aro, avui es jugaran 5 partits, un cada hora (l’últim començarà a la una del migdia) i demà se’n disputaran 10 més entre les nou del matí i les set de la tarda amb una petita pausa a l’hora de dinar (també un partit per hora). De divendres a diumenge se celebraran les fases finals i de consolació de cada categoria (encara no s’han anunciat les seus). Podeu consultar el calendari de totes les categories aquí.

Des de la primera edició del MIC, fa 17 anys, el camp de futbol de Castell d’Aro ha estat una de les seus habituals del torneig. Enguany, el Mediterranean Internacional Cup torna a batre rècords de participació, països inscrits i seus. S’han apuntat més de 280 equips de 41 països diferents d’arreu del planeta i es disputaran prop de 700 partits en 33 camps de futbol de les comarques gironines.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.