Abel Lehnine Sevillano i Joel Antúnez Ramírez de Castell-Platja d’Aro premiats al XIV Concurs Digital Infantil Internacional d’Aqualia

Els alumnes guardonats aquest matí han rebut els seus premis

Responsables d’Aqualia, l’empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigua de Castell-Platja d’Aro, aquest matí s’han desplaçat fins a l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro i l’Escola Vall d’Aro de Castell d’Aro per lliurar als alumnes premiats els seus regals.

Aqualia va escollir 250 finalistes i Abel Lehnine Sevillano (Escola Els Estanys) i Joel Antúnez Ramírez (Escola Vall d’Aro) es van classificar entre els finalistes. Ambdós han rebut una càmera digital aquàtica.

20170418_091250_opt
Lliurament del premi a l’Escola Els Estanys
DSC07800_opt
Lliurament del premi a l’Escola Vall d’Aro

El concurs vol acostar als joves a les diferents etapes de la gestió de l’aigua i conscienciar-los de la seva importància. Cada edició del concurs es dedica a un tema diferent. La catorzena edició, on s’han classificat Abel Lehnine Sevillano i Joel Antúnez Ramírez, es va anomenar ‘El Cicle de l’Aigua, una aventura per a valents’ i els alumnes s’havien de descarregar de la web de la companyia el material digital, inspirat en el món dels contes, per crear la seva història relacionada amb el cicle integral de la gestió l’aigua. Actualment, ja està en marxa la quinzena edició del concurs que es titula ‘Missió Depuració’ i els guanyadors es coneixeran a l’estiu. En els darrers anys, diferents alumnes del municipi també han estat premiats.

dibujo_5087_opt

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.