La Fundació Jordi Comas guardona amb els primers premis T a Ramon Boixadós, Eugeni Llos i Elsa Peretti

La presidenta de la fundació, Carme Hospital, aquest matí ha presentat els premis a Girona

La Fundació Jordi Comas i Matamala ha decidit guardonar al president de la Fundació Gala i Salvador Dalí, Ramon Boixadós, el promotor de viatges turístics de la Costa Brava, Eugeni Llos i la dissenyadora d’alta joieria, Elsa Peretti.

Durant la presentació, la presidenta de la fundació, Carme Hospital, i el director de l’entitat, Enric Serra, han explicat que els Premis T, amb caràcter anual, volen reconèixer la tasca i la trajectòria de diferents personalitats que han contribuït a fer del turisme un sector de qualitat i de futur des de diferents àmbits socials així com vincular-los a la trajectòria personal i professional d’en Jordi Comas “que reunia persones de diversos àmbits, sempre amb el turisme com a nexe comú”.

Els guardons es lliuraran el divendres, 28 d’abril, en el marc del cinquè Memorial Jordi Comas que se celebrarà a l’Hotel Costa Brava de Platja d’Aro.

La fundació ha distingit a Ramon Boixadós, per haver donat a la Fundació Gala i Salvador Dalí una dimensió d’abast mundial i haver transformat el triangle Figueres-Cadaqués-Púbol en un pol d’atracció del turisme cultural del nostre país; Eugeni Llos, per la seva trajectòria com a promotor de viatges turístics a la Costa Brava, com a empresari i com a impulsor d’entitats pioneres com el Consejo Provincial de Turismo i la Comunitat Turística de la Costa Brava, i Elsa Peretti per ser la impulsora de diverses actuacions que han contribuït a donar valor turístic al territori, a partir del seu patrimoni natural i monumental i a través del mecenatge, com són els casos de Sant Martí Vell i Empúries.

Premi T_Fundació Jordi Comas Matamala_opt

L’artista olotí, David López, és l’autor del guardó que està fet de ferro massís i fusta d’olivera centenària. La lletra “T” simbolitza l’ADN de la fundació i dels premis, Turisme i Transversalitat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.