Castell-Platja d’Aro instaura el cap de setmana de Sant Jordi amb activitats originals i per a tota la família

Es tracta d’una iniciativa dels empresaris i l’ajuntament que tindrà continuïtat en els pròxims anys.

Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró viuran un cap de setmana farcit d’activitats perquè coincideixen diferents celebracions. Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, els empresaris i l’Ajuntament han preparat més d’una desena d’activitats que acompanyaran les tradicionals parades de roses i llibres. La voluntat dels empresaris i l’ajuntament és, a partir d’aquest any, instaurar el cap de setmana de Sant Jordi. Probablement, els anys que Sant Jordi caigui entre setmana s’escollirà el cap de setmana anterior per a celebrar el cap de setmana temàtic.

Un llibre gegant, tallers, fotografies amb personatges i puntaires

A Platja d’Aro, les activitats es repartiran entre el Passeig Marítim, la Platja Gran, el carrer Pineda de Mar i la Biblioteca Mercè Rodoreda. Entre dissabte i diumenge es faran tallers, les famílies podran pintar el llibre gegant de la llegenda de Sant Jordi, saltar i jugar als inflables gegants a la Platja Gran, espectacles, fotografies amb el drac i la princesa, l’11a Trobada de Puntaires, una Fira del Llibre amb signatura de llibres, entrevistes i lectures de fragments o la cursa esportiva Swimgrun Costa Brava.

A S’Agaró, a la Plaça Sant Pol, es farà un taller de roses de sabó a càrrec d’Isabel Zaro. Aquesta activitat s’adreça a infants a partir de quatre anys.

Podeu consultar tota la programació aquí.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
La divertida Llegenda de Sant Jordi es representarà a la Biblioteca

La Biblioteca Mercè Rodoreda també organitza les seves activitats de Sant Jordi

La Biblioteca Mercè Rodoreda ja fa dies que escalfa motors però la majoria d’activitats es concentraran entre avui i dilluns. Un centenar de nens i nenes han participat en la 21a edició del Concurs de Dibuix de Sant Jordi. El nom del guanyador/a es decidirà aquest dijous però no es donarà a conèixer fins dilluns vinent a la tarda quan, dins l’Hora del Conte, es representarà la divertida Llegenda de Sant Jordi i també es donaran els premis del 7è Concurs Literari Cartes d’Amor… o No!

El concurs literari, dotat amb 900 euros en premis en metàl.lic, es divideix en 3 categories: de 12 a 14 anys, de 15 a 17 anys i a partir de 18 anys. Cada participant podia presentar un màxim de dos textos i un cop es coneguin les obres premiades (dues de cada categoria) restaran exposades a la biblioteca fins a finals de maig. Vuitanta obres opten als premis.

D’altra banda, avui a la tarda es donaran els premis del 16è Concurs Literari de Gent Gran, obert a persones majors de 60 anys empadronades al municipi o de les associacions de gent gran. S’han presentat 23 treballs de les modalitats de poesia, relats basats en memòries i temàtica lliure. Els guanyadors/es de cada categoria rebran un trofeu i un obsequi. En aquest cas, el concurs l’organitza el Centre Cívic Vicenç Bou. L’acte de lliurament de premis es fa a la biblioteca que, després del lliurament, ha organitzat una lectura de contes per adults.

Afegir que aquest dijous, a partir de les vuit del vespre, la biblioteca també acollirà una xerrada sobre medicina.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.